Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Od 12.07. miałam z mężem skierowanie do sanatorium. Niestety nie pojechałam ponieważ 8. 07. mąż nagle trafił do szpitala a 12.07. przeszedł operację. Musiałam zwrócić skierowania. W przeglądarce wyświetla się komunikat rezygnacja. Ciekawe czy NFZ wyznaczy nowy termin. Nadmieniam że to był już drugi termin, ponieważ poprzedni miałam na listopad. Czy ktoś miał podobną sytuację jak ja?
Dziś mamy 22-Lipca
Właśnie skończyłem rozmowę z Ciotką bo Ona musi być na bieżąco
Okazuje się ,że jest już w 9 wagonie i zmieniono jej miejsce na 6
Chyba swój telemarketing "Dziewuchy" Będą musiały rozpocząć po 15 sierpnia
Chyba że zaufają Panią z NFZ i złożą papier wniosek wytyczne co ICH INTERESUJE
Okazało się że Nasz śląski NFZ jest coraz bardziej otwarty na wnioski papierowe sugestie gdzie i ew kiedy
Witam. Dzisiaj dostałam upragnioną kopertę z NFZ. Numer 32 tysiace prawie 800. Reumatologia. Z Waszego doswiadczenia jak myslicie kiedy pojade? Maj - czerwiec?