ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: andrzej1955 »

Witam Norb :!: i znowu nas€wa się temat tu z forum-Przyjaciel- ktoś napisał że to osoba do której można zadzwonić o każdej porze, a ja dodałem że wtedy jest prawdziwy jak go...odbierze :!: wydaje mi się że tu nie ma żadnych obozów- ja przynajmniej o takich nic nie wiem :!: są zapewne jak to bywa w życiu osobiste sympatie i to jest raczej normalne :!: to prosta zasada ogólnodostępnego forum i wolnego wyboru-nikt nikogo do niczego nie zmusi- podkreślam to kolejny raz, ważne jest to abyśmy się dobrze czuli i bawili a nie sprawiali sobie przykrości, po to są integracyjne spotkania i wspólne spędzanie czasu, mam nadzieję że czas zrobi swoje i forumowicze będą z sobą spędzać sympatyczne i miłe chwile :!: :!: :!: pozdrawiam :) :) :) Jestem w tym względzie wielkim optymistą :!:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Witaj Agunia3 ale tu dzisiaj smutno :(
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Witaj Marika! Faktycznie coś smutno..albo to nam się tak wydaje? Ech, miała być zabawa i nie wszystko poszło gładko ale Andrzej jest optymistą i ja się do niego przyłączam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Andrzeju,,,,,no chyba mogę tak pisać,bo mi rozchodzi się właśnie o tych co nie bywają ;) .My też tu jesteśmy,z nikim w realu się nie znamy i w sumie czasem wcale do tego nie dążymy.Ale przez to że jest to forum otwarte,to jest tu miejsce również dla nas,tych co nie dzwonią ,nie spotykają się,nie koniecznie przynajmniej na początku zawierają przyjaźnie.Mogę zrozumieć ,znajomym z realu jest łatwiej,,,,,,,,ale jednak nie zawsze :roll:Może nie chcący :) powstało tu trochę hermetycznie .Oj ciężko się wbić a nie każdy jest taki uparty jak ja i dlatego w dziale Na każdy temat w sumie jest taka zamknięta enklawa.Może gdyby tu było mniej podkreślania jak to się dobrze znamy ,zajrzało by tu więcej osób.Bo przecież właśnie po to jest PW,istnieją [email],czy też GG,,,,,,No ja to chyba mam inne wizje,ale jako osoba tolerancyjna ,,,,spróbuje zrozumieć tą specyfikę .Dziwny jestem :?: nie wiem .Ale miło mi :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witajcie :) w całej rozciągłości zgadzam się z ostatnią wypowiedzią mojego sąsiada zza miedzy :) Andrzejku, myślę podobnie jak Ty i uważam jeszcze, że każdy kto bierze udział w rozmowach w wolnych tematach tego Forum, chce to robić, bo po prostu sprawia mu to przyjemność :)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Miłego wieczoru wszystkim życzę, miłych nocnych rozmów. :kwiat:
Spadam do łóżeczka bo jeszcze jestem przeziębiona :roll:
Dobranoc!!
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Dobranoc Agunia3 zdrowiej szybko :P :P :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobranoc,spokojnej nocki :) :(
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Dobranoc Aguniu....śnij kolorowo :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

agunia3 pisze:Miłego wieczoru wszystkim życzę, miłych nocnych rozmów. :kwiat:
Spadam do łóżeczka bo jeszcze jestem przeziębiona :roll:
Dobranoc!!
Aguuniu tylko teraz przykryj się dobrze ;) ja się nie przykrywałam i też zachorowałam ;)
ODPOWIEDZ