Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Elu zostanie Ci to zapisane dlaczego tylko z....kole gównami-a gdzie......koledzy Kolorowych
Wieczorowo i bezstresowo witam Na pytanie naszego rodzynka spiesznie wyjaśniam....Same baby to bez podtekstowe rozmowy i sama esencja luzu i zabawy Soczków nie było na bursztynowym w ciemnym wydaniu się skończyło ale 9 gradusów na nalepie było
Nikogo tu nie ma......?
Tak Grazynko mam szalony grafik,moja apteka jest czynna 6-23 wiec,jak to mowi moj maz......nigy nie wie i nie moze zapamietac jak ide do pracy
Witam Nocnych w samo południe.Och ta praca nie pozwala w nocy pogadać bo wyspać się trzeba.Kto to widział żeby trzeba było pracować.Ja już chcę na emeryturkę.Miłego dnia i ciepło sie trzymajcie