Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim
Witam w słoneczny choć chłodny poranek, nocne temperatury faktycznie nie pasują do lipca , ale cóż tak się nam klimat zmienia
Miłego dnia i całego tygodnia
Dzień dobry
Spóżniona ,poranny pośpiech do pracy
Kibicowaliśmy ale emocje ,brawo Polacy szkoda że z Rosją tak nie zagrali
Ale ktoś musi wygrać , a kto przegrać
Pogodny, słoneczny poniedziałek
Dzwoniłam sąsiadce o zwroty ,nie było wcale
Jeszcze w pracy ,klikam pozdrowienia
Dzien dobry..gaduly pomozcie ..bo nie wiem.. Czy pozwolic zeby Miriam obciela mi wlosy??..Nadmieniam ze fryzjer jest po spozyciu 3 piw..zreszta klient tez.. ..od razu niniejszym przepraszam moderatora