Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Was!
Troszke mnie tutaj nie było i nie znam sytuacji z kolejkami do sanatorium z NFOZ w naszym województwie. Byłem kilka razy już w sanatorium ale zawsze w okresie zimowym. Mam pytanie: kiedy iśc do lekarza rodzinnego wypisac wniosek o skierowanie (reumatologia) aby wyjechać od maja do października? Chciałbym poznać walory pobytu we wspomnianym okresie.....