ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROMANS

Post autor: Kleinehexe »

A dziękuję Dobrodziejowi :kwiat: , już lepiej, bo słonko zaczyna nieśmiało zza chmur spozierać, to i poranna ospałość oraz wszechogarniające lenistwo gdzieś pomału odchodzą. :D
Goście z wieczora udali się do swoich domost, to ja od rana mogłam poleniuchować z książeczką w ręku. Potem było bardzo obfite, późne śniadanie i teraz dopiero za prace domowe się co rychło wzięłam, ale myśli zakrząta ktoś inny i skupienia troszkę brak ;) 🥰 :serce:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wielce liczę na spełnienie obietnicy, bo jednak męskie ramię i nie tylko ogromnie przydatne jest dla kobiety. :oops: 😊 Więc konikowi popuść cugli i nie oszczędzaj w galopie, bom wielce stęskniona i wypatruję Waszmości o każdej porze dnia i nocy. :serce:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już się raduję niezmiernie na te wspólne biesiady i bale. :serce:
Ojciec coś nieprzychylny :cry: , nie wiedzieć czemu ;) , ale postaram się go jakoś udobruchać, by moja alkowa, tak samo jak me serce, stała dla ciebie otworem. Ale i ty musisz wykazać się niejakim sprytem, by jego srogie oko odmienić Panie. :D :serce:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ojciec mój kocha mnie bezgranicznie, jak się kocha tę jedyną latorośl. Bardziej obawiam się o Ciebie Panie, by Tobie się jaka krzywda nie stała, czy to fizyczna, czy materialna. :serce: On ma na usługach różnych hultai i raubritterów i wiem, że jest gotów użyć swych wpływów, jeśli uzna to za konieczne. Strzeż się Panie i obmyślaj plan jak go obłaskawić, jaką to siurpryzę dlań przygotować. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mądrześ postąpił, tylko czemuż ja o tym nic nie wiem :?: :shock: Toż to handel żywym towarem :!: :evil: Przepraszam za wyrażenie, alem wielce zbulwersowana takim stanem rzeczy. :oops: :evil:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Drogi mojemu sercu kawalerze :serce: , doceniam Twoje wysiłki i starania, ale wielcem zagniewana, że dzieje się to wszystko za moimi plecami, jakbym była nierozumną laleczką. Podobają mi się Twoje plany, ale w tej chwili muszę ochłonąć i odłożył wyprawę do Twego letniego przybytku, bo inaczej musiałbyś znosić moje humory i poskromić złośnicę. Nie wiem czy jesteś gotów ujrzeć takie me oblicze :?: :evil: :twisted:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Królu mój :serce: , jestem, stoję pod furtą, uderzam kołatką, robiąc hałas na całą okolicę, a tu głucho, ciemno okropecznie i nikt mi nie otwiera. :shock: :shock: Czyżbyś zwatpil i poszedł spać :?: :o
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wybawicielu :serce: ,jakże się cieszę, że się odnalazłeś. Już się bałam, że czeka mnie noc w powozie. :o :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To pozwól Panie, że najpierw odświeżę się po męczącej podróży. Podeślij mi do buduaru pannę służebną. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja nierozważna kaprysiłam :o :serce: :serce:
ODPOWIEDZ