Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślałam, że zmienili nazwę
Reszta jest tak jak pisałam. Na III jest głównie rehabilitacja ogólnoustrojowa. Kilka pokoi za łącznikiem jest ze skierowaniem. Posiłki jedzą na drugiej turze czyli 8.30, 13 i 17.30. Zabiegi w zależności od zlecenia w większości na miejscu.
Dzięki za info. A jak teraz funkcjonuje Lądek Zdrój
Jest gdzie wyjść, działają lokale itd
Byłem kilka lat temu, sanatorium Jubilat jeśli dobrze pamiętam nazwę
Jeżeli chodzi o sanatoria funkcjonują normalnie. Życie turystyczne wraca do normy. Aktualnie działa Kaprys, Piekiełko, Pod Wąsem w weekend oraz dechy na Stawach Biskupich. Jest dużo knajpek z jedzeniem, kawiarni z dobrymi wypiekami. W Zdroju nie ma żadnego sklepu poza bardzo drogim ABC za Wojciechem. Żabka była całkowicie zniszczona i postawiony nowy budynek jeszcze nie ruszył. W mieście działa Biedra i Dino. Brak bankomatów. W rynku działa oddział PKO BP i Spółdzielczy.