Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,
Atinko, nie nic nie pisałam,zobaczymy na jaki pobyt nas zakwalifikują sanatorium uzdrowiskowe,czy rehabilitację? A potem to najprawdopodobniej będziemy chcieli wziąć jakiś zwrot,bo tak jak pisałam w styczniu czeka mnie operacja i chciałabym do tego czasu być już po sanatorium.Tylko nie wiem,jak z rehabilitacją,czy zwroty też są ?.Zobaczymy jak będzie.
Pozdrawiam serdecznie
Hej wszystkim,
Atina, ja jeszcze nie mogę składać wniosku. Równo rok od powrotu minie mi 12.07.2024. Czekam cierpliwie, ale przymierzam się do września. Chciałabym pojechać do sanatorium koniec kwietnia/ maj. Jeśli u nas czeka się na wyjazd około 8 miesięcy to w lipcu nie mam co składać, bo wyślą mnie luty / marzec
Pozdrawiam
Mam takie świeże info odnośnie oczekiwania na wyjazd do sanatorium. Znajoma składała wniosek w grudniu 2023, wyjazd październik 2024 - już w ręku skierowanie - Krynica Zdrój
Trzymam się wersji złożenia wniosku we wrześniu
Pozdrawiam.