Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze nie .Parę minut temu Stonka od mamusi wyjechała , wałówkę zabrała .Teraz herbatkę wypiję, posprzątam po nalocie i pakowanie zrobię w locie .Potem po godzinie jak zwykle połowę rozpakuje a następne zbędne rzeczy dopakuję
Wieczorkiem też witam nocne marki
Miło niedziela mija
Mrożno wszędzie ,wszyscy czekamy za wiosną
Walenty na horyzoncie
Ela już zacznij pakowanie
Rano wcześnie wstać dobranoc
Czołem wieczorową porą .Hura ja już spakowana , rozpakowana i na nowo po segregacji spakowana .Buziaki na zapas złapałam bo wie czy tam kontakt z Wami będę miała .Może gołębie będę wysyłała