Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Qrde moje patrzałki się zamykają a już wszystkie zapałki "wyszły"
Taka pogoda to jednak nie moje klimaty
Walne się na podusię bo w piernatach już się wyłożyłam
Kolorowych kochani
Witam nocne marki
Ciemno jeszcze pstryk
Nowy tydzień zaczynamy
Poranna kawka zaliczana ,zaraz wybywam do pracy .
Nutka na dzień dobry
Miłego pogodnego dnia pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=fTBHe2xXHqI
Witam i ja się wypiękniłam i zmykam do pracy no i nowe nóżki tez sobie sprawiłam ...wczoraj bo jak zobaczyłam jak wyglądają stare po powrocie z sanatorium to aż mi lezki poleciały Pięknego dnia Wam życzę
Witam i ja w ten pochmurny początek tygodnia
Mam nadzieję, że wypogodzi się i słonko nam zaświeci
Kawa zaliczona ale leniuszek nie chce mnie opuścić
Ale OK bo dzisiaj mogę sobie na to leniuchowanie pozwolić
Witam nocnych,pora chyba jeszcze wczesna. U mnie w zdunskiej leje deszcz,jak slysze pukanie o parapet to nie wiem jak jutro wyjde raniutko do pracy w ta chlupe