ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: forumowicz »

Witaj Gorkaa :kwiat: :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Mam nadzieję że wracamy do dawnych utartych w tym temacie przyzwyczajeń i wzorców, miło ale jeszcze kogoś brakuje :!: może i to się zmieni :?:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

andrzej1955 pisze:Mam nadzieję że wracamy do dawnych utartych w tym temacie przyzwyczajeń i wzorców, miło ale jeszcze kogoś brakuje :!: może i to się zmieni :?:
chyba wiem o kim pomyślałeś, no chyba że sie mylę.
forumowicz

Witam Andrzej :) Myślę,że tak kogoś brakuje i myślę po cichu,że się pojawi ;)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alek pisze:Witaj Gorkaa :kwiat: :)
witaj Alku
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Przyznam sie

nieskromnie ,że wszelkie pomysly REALIZUJE niezwłocznie zapewniam Was ,że poranny telefon do mamy sprawi ,że zapewne w sobote Pojawi sie niezly garnek z odpowiednio przygotowanymi i przyprawionymi Flakami a jak wiadomo ze względu na panująca aure to własnie Flaki NAJLEPIEJ SMAKUJA wczesna jesienia

Co do bytnosci - Andrzeju

Ostatni czasu duże złego się działo na forum posrednio obserwując poprostu Nie zabieralem głosu.
Zdaję sobie sprawe ,że wiele osób poprostu nie umie sie zachowac i zachowuje się nie iracjonalnie
nie chccialem uczestniczyc w utarczkach juz wolę sprawy kulinarne zastanawiam sie na co mam smak jutro na..obiad :D
forumowicz

Widać zapadła znowu głęboka cisza,czy tak zawsze jest lub musi być nierozumiem takiego toku rozumowania.
Skoro nikt nie odzywa się zmykam spać i nie będe przeszkadzał nikomu. Dobranoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013 23:56 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Na temat ostatnich wydarzeń i zdarzeń na forum napisałem już co miałem do napisania-czas powinien wszystko poukładać Darku :!: co do flaków to na czyściłem się ich tyle że obiecywałem sobie ich już nie tknąc- ale dalej mi smakują- życzę smacznego :!: Alku witam Cię w temacie, a o kim pomyślałem :?: o samych sympatycznych i skromnych osobach z którymi rozmawia mi się bardzo sympatycznie :!: bo o to tutaj chodzi :!:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

przepraszam, ponieważ oczywiście gotuje ( obiad na jutro) zaglądam tu z " doskoku"
a wracając do tematu to czasami warto coś przemilczeć
forumowicz

Kochani jest dobrze tylko nie rozumiem dlaczego non stop pogrążać tematy,które nie mają sensu jak dla mnie może i dla Was również.
Też nie lubie się rozpisywać,wolę porozmawiać np. o flakach niż o jakiś sprawach które nie trzymają się i ciągle prowadzą do różnicy zdań.
Przepraszam,że tak ostro ale czasami chciałbym,żeby tu było tak jak w domu w którym się wychowałem czyli bez zaborczości i ciągłych waśni,tak samo obrażania się jeden na drugiego. Jeżeli ktoś się poczuje obrażony na to co napisałem to przepraszam,ale jestem szczery do bólu.
ODPOWIEDZ