Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym programie scenariusz napisało nie życie a scenarzysta, który jest wymieniony w napisach końcowych.
Nazwisko reżysera również jest tam wymienione oraz skład całej ekipy.
Nie problem aby ustalić jakie są ich poprzednie sukcesy zawodowe
Jest taki film o podobnej tematyce "Kuracjusz jestem". Ciekaw jestem jak tam było ze scenariuszem? Nagrywali sceny z życia, czy też sceny reżyserowane? W sumie wyglądało to naturalnie, czego tutaj akurat do końca bym nie powiedział.
Film "Kuracjusz jestem" to trochę inna produkcja.
Jest nawet o tym temat na Forum TUTAJ
Miał to być dokument a wyszła ustawka z udziałem prezydenta miasta i kryptoreklama uzdrowiska