kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: beatricz »

Ibizka jestem nfz katowice,a skierowanie dostałam z nr 8.000 tys rejestracja poczatek czerwca 2011 rok
forumowicz

Post autor: forumowicz »

12037 - chyba Dzień Kobiet sprawił, iż numerek mój "posunął" się od wczoraj (12093) bardzo wolno. Paniom w NFZ a także wszystkim na forum "nasze sanatorium" życzę wszystkiego dobrego :)
buli
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 17:41

Post autor: buli »

Witam
z tymi kolejkami nie ma tak żle przynajmniej z NFZ ja dostałem w grudniu ze jestem 47382 w kolejce i przewidywany termin jest za około 18 miesięcy,
jednak przemyślałem to i napisałem prożbe 18 stycznia ze chciałbym jechać wcześniej teraz w marcu lub kwietniu bo mam najłatwiej otrzymać urlop,
21 lutego otrzymałem odpowiedz ze mam termin na 27 marzec do Rymanów Zdrój,więc nawet sie ucieszyłem,
warto więc poprosić o dogodny termin i przynajmniej w Krakowie NFZ idzie na ręke...
buli
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

ibizka pisze:Koleżanka składała wniosek w połowie lutego 2012r , a ja w połowie kwietnia 2012r. Aktualny numer w kolejce u niej 10 580 , a u mnie 17264 . Jak na dwa miesiące to całkiem niezła zarysowała się różnica.
ja miałem 46382 i napisano mi ze czas oczekiwania to ok 18 miesięcy,jednak napisałem do NFZ w krakowie prożbe o termin marzec lub kwiecień i dostałem termin po 2 tygodniach na 27 marzec więc warto czasem poprosić i po kłopocie...
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

8-) spróbować warto , a może się uda ;)
buli
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Bunia pisze:8-) spróbować warto , a może się uda ;)
Witam Bunia...
Zawsze trzeba prubować bo tam tez ludzie pracują,pozatym przesłałem im kseroswojej legitymacji Zasłużonego HDK oraz informacje ze oddaje krew od 16lat i jezeli jest możliwość to żeby wzieli to pod uwage,myśle ze mogło to wpłynąć na przychylenie sie do podanego przezemnie terminu...pozdrawiam i czekam na wyjazd...
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: sisi malopolska »

Witam Bunia...
Zawsze trzeba prubować bo tam tez ludzie pracują,pozatym przesłałem im kseroswojej legitymacji Zasłużonego HDK oraz informacje ze oddaje krew od 16lat i jezeli jest możliwość to żeby wzieli to pod uwage,myśle ze mogło to wpłynąć na przychylenie sie do podanego przezemnie terminu...pozdrawiam i czekam na wyjazd...
Myślę,że z pewnością wpłynęło,bo ja też jestem z małop.dzwoniłam do NFZ w Krakowie z prośbą,że mogę jechac w każdym terminie byle nie w maju.I miła pani powiedziała,że tak właściwie to z moim numerem może wypaść właśnie maj,więc poprosiłam,czy nie można by zaznaczyć,mogę kilka miesięcy dłużej czekać byle nie maj!Nie ma takiej mozliwości,mogę tylko spróbować wcześniej ze zwrotów czyli w kwietniu,nie wiem jeszcze co postanowimy,jak temat ugryźć,pozostaje jeszcze zaświadczenie od lekarza.Tak się składa ,że w styczniu byłam operowana i wiem ,że lekarz wystawi mi takie zaświadczenie,ale myślałam ,że można coś takiego załatwić bez niepotrzebnych wizyt u specjalistów.Mój obecny numer to 3350 NFZ małop.Nie wiem czy się cieszyć,czy smucić :? :?:
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09

Post autor: sisi malopolska »

ups...coś z cytatami pokręciłam,pierwsza częć postu jest napisana przez buli,sorki.
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58

Post autor: maadziula »

A JA JUŻ MAM NUMEREK 531 POZDRAWIAM OCZEKUJĄCYCH
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Ale masz fajnie. Już siedzisz na walizkach i marzysz gdzie by tu wylądować na wypoczynku. Morze , góry albo niziny. Najważniejszy jest relax, zmiana otoczenia , wypoczynek i najważniejsze rehabilitacja. Ja jeszcze poczekam ,mam dopiero 10873. Napisz gdzie pojedziesz i kiedy. Pozdrawiam gorąco!
Zablokowany