Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Qurde Królewno to ja sie o buziole dopominałam No dobra niech Ci będzie Brrr śledzie a fuj :roll Dzisiaj gorsza połowa jakieś szprotki w puszce jadła i eksmisje do wiatrołapu dostał
witajcie Nocne Marki
za 5 minut kończy się dzień, który przypomniał mi o osobie, która jako pierwsza w 2010r odpowiedziała mi na tyn forum na mój post. Życie skrzyżowało później nasze drogi i stała się dla mnie ważną osobą. Mija dzisiaj właśnie rok jak jej nie ma.
Tak Goreczko to już cały ROK chciałoby się za ks. Janem powiedzieć-śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą,pozostaną po Nich......... zachowamy w Pamięci mimo wszystko Dobrej Nocy Wszystkim