Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak celowałem aby to było sierpień/wrzesień....to dobry czas.
Dziś na IKP już są numery do odczytu w wyszukiwarce.
I mam pytanie, czy aplikacja "Sprawdź Sanatorium" jeszcze działa?
Właśnie też znalazłem że domena strony Znajdź Sanatorium jest na sprzedaż, a wklepując w aplikacje dane nie chcą się załadować.
I tak myślę że pewnie już nie działa.
A szkoda.....fajna była.
A moim zdaniem nie ma czego żałować. To była czysto komercyjna aplikacja, pobierała dane za strony NFZ tak samo jak robimy to sami i próbowała na podstawie zmiany numerów w kolejce "przewidzieć" termin wyznaczenia daty wyjazdu, nie samego wyjazdu. Kiedy tempo przesuwania się kolejki nie było jednostajne (wiemy jak to bywa) to prognozowany termin zmieniał się co chwila.
Moim zdaniem warto trzymać się tego jaki czas oczekiwania prognozuje NFZ i kolejkę śledzić osobiście na ich stronach zamiast dawać zarabiać komuś na naszych danych osobowych.
To moje zdanie...
Oczywiście aplikację testowałem i porównywałem z moimi obliczeniami.
WOW....jestem pod wrażeniem po 4 dniach od wpływu skierowania do NFZ lekarz balneolog
ocenił pozytywnie skierowania - ostatnio czekałem na to 2 miesiące
Zaczynam "przygodę numerkową" od stanu 10317.
Pozdrawiam.