Polanica od 13 lutego 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2014 23:05

Re: Polanica od 13 lutego 2015

Post autor: Carmen »

:) A jak się nie zmieni, to parasole w dłoń i naprzód ! :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Musi się zmienić,życzę Tobie takiej pogody jak ja miała...październik do końca prawie w letnich butach :D
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2014 23:05

Post autor: Carmen »

W Polanicy :D :D zimowo :D :D i ciągle pada !!! / żródlo-kamerka/
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Carmen już na miejscu,i jak pierwsze wrażenia ??
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:shock: :?: :?: :?: Chyba tak ci się spodobało że zostałaś na stałe ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Adamadi 8-) zapewne Carmen :kwiat: z wrażenia zapominała hasła do logowania i będzie musiała zapukać... do admina :lol:
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2012 21:22

Post autor: topo »

Witam. Proszę o poradę - gdzie w Polanicy za darmochę lub prawie za darmochę zaparkować auto. Będę sypiał w Pieniawie. Firmowy nie tani a to przecież cały turnus. I jeszcze jedno, które najlepsze pokoje 2-ki bo 1-ki ponoć nie osiągalne. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam. Proszę o poradę - gdzie w Polanicy za darmochę lub prawie za darmochę zaparkować auto. Będę sypiał w Pieniawie. Firmowy nie tani a to przecież cały turnus. I jeszcze jedno, które najlepsze pokoje 2-ki bo 1-ki ponoć nie osiągalne. Z góry dziękuję i pozdrawiam.[/quote]

Prawie za darmochę to na parkingach,a za darmochę to parking przed "Intermarche" poza tym na każdej ulicy bez zakazu parkowania.
Ale wszystkich wiedzą że najtaniej jest na parkingu :lol: ;)
indeks.jpg
indeks.jpg (8.11 KiB) Przejrzano 592 razy
Ale czy tanio znaczy dobrze i bezpiecznie ??
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

topo pisze:Witam. Proszę o poradę - gdzie w Polanicy za darmochę lub prawie za darmochę zaparkować auto. Będę sypiał w Pieniawie. Firmowy nie tani a to przecież cały turnus. I jeszcze jedno, które najlepsze pokoje 2-ki bo 1-ki ponoć nie osiągalne. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witaj Topo :kwiat: Na firmowy parking przy Pieniawie nie masz co liczyć , miejsca zarezerwowane są kilka miesięcy wstecz , przynajmniej tak było w roku ubiegłym , bardzo mały parking mieści zaledwie kilka samochodów , natomiast w pobliżu Pieniawy ( nie pamiętam nazwy ulicy) jest parking strzeżony w dość przystępnej cenie chyba 7 zł za dobę ( ale głowy nie dam :lol: ) , mój kolega trzymał tam autko , jak dobrze pamiętam to mówił, ze też sobie rezerwował wcześniej. Inny kolega parkował przy plebani zaraz za Parkiem Szachowym , kawałek drogi od Pieniawy pod górkę ale stwierdził że jak przy plebani to samochodzik będzie bezpieczny :lol:
Nie do końca z tymi pokojami jednoosobowymi , że są nieosiągalne , ja zadzwoniłam miesiąc wcześniej poprosiłam i dostałam jedynkę bez żadnych problemów , miałam dość duży pokój z przedpokojem i łazienką, świetnie wyposażony: lodówka , telewizor , radio, czajnik, biureczko , stolik z fotelami , a z kolei koleżanka w innej części budynku miała malusieńką jedynkę . Pokoje dwuosobowe też są różne, jedne większe z przedpokojem inne małe .
Problem był tylko z internetem , zasięg był tylko obok recepcji.
Według mnie Wielka Pieniawa jest jednym z lepszych sanatorium , świetna baza zabiegowa , wszystkie zabiegi na miejscu co jest dużym plusem szczególnie w okresie zimowym , wysoki standard pokoi , tu się czuje na każdym kroku , że cały personel jest nastawiony na zadowolenie i dobro kuracjusza.
Życzę ci udanego pobytu , trafionych zabiegów , fajnego towarzystwa , a reszta nie ma znaczenie , uwierz mi :) Pozdrawiam :kwiat:
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2012 21:22

Post autor: topo »

Dzięki za info. Dzwoniłem po 1kę, prosiłem ale niestety dostałem kopa. Po prostu nie bo nie. No cóż, dam radę, nie 1szy raz na taki wypad się wybieram więc jakoś będzie. Chciałem przyjechać dzień wcześniej ale półtora stówki wołają, o nie.
ODPOWIEDZ