Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Hejka napisz coś więcej jak jest w tym sanatoriun.Jak z wifi można będzie połączyć sie z internetem chociaż na chwilę Co ze sobą zabrać Będę wdzięczna za podpowiedzijadę po raz pierwszy i niewiem jak mam sie przygotować do tego wyjazdu.Mam 37 lat także jesteśmy w jednym wieku
Napisze tak, wi-fi jest na pierwszym piętrze, bez problemu można było się połączyć. Ja zawsze łączyłam się w swoim pokoju i było spoko. Nie nudziliśmy się w ogóle chociaż jak ktoś wspomniał jest to dziura totalna. Ale jak było zgrane towarzystwo to nigdy się nie nudziło(można znaleźć opinie o pobycie na stronie szpitala). Były wyjazdy po zabiegach do Ciechocinka, Torunia czy też Inowrocław.Co wieczór potańcówki, palarnia na tarasie.Ja wybrałam ponownie Aleksandrów z uwagi na zabiegi i podejście rehabilitantów do pacjentów ( bo tak można nas nazwać). Co zabrać ze sobą?. Napisze tak, w tym czasie jak byłam nie było rewii mody co mi odpowiadało. Każdy chodził na luzie.Trzeba koniecznie zabrać ze sobą ręczniki...do użytku w pokoju jak i na basen, kąpiele w borowinie ( oczywiście jak ktoś ma je przepisane)...oczywiście pranie w ręku .
heja kasia 43 powiedz mi proszę o której godzinie należy się zgłaszać? tez mam 3 listopad i sie zastanawiam nad tym faktem.... a mam do Aleksandrowa 250 km...boję się że dostanę jakiegoś "berecika" do pokoju..wtedy śpię na korytarzu
kasia43 pisze:Ja poprzednim razem byłam po 9.00. I dostałam pokój 3 osobowy ,,obskurny'', ale poprosiłam o zamianę i nie było problemu. Dostałam pokój 2-osobowy wyremontowany z czego pamiętam to był to numer 188. Sami faceci wokoła..... Ja będę jechać z okolic Janek i mogę kogoś zabrać ze sobą...
Czy to prawda że do pokoju dobieraja wiekowo.Bo zastanawiam się żeby nie dostać 60 latki.Mogłaby być też wporządku ale to może być ryzyko. Ja lubię pożniej kłaść się spać A napisz coś o jedzeniu.Nie musi być dużo oby było zjadliwe
Owszem to prawda, że dobierają wiekowo. Co do jedzenia to naprawdę nie można narzekać. Jak coś to są sklepy . Cisza nocna jest od 22.00 . Ale da się żyć....oby było cicho w pokojach..