Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2013 18:08

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: patrycja_19842 »

2 pobyt tam? Czyli przeżyć można :) a ile masz lat? Ja mam termin 3 listopad:-/
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 13:32
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kasia43 »

;) ...40+.. :lol: :lol: :lol: . Poprzednim razem byłam od 26 lipca 2012 r. I tym razem miałam 3 miejsca i terminy do wyboru. I wybrałam Aleksandrów.... :roll:
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2013 14:39
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: zbeti »

Hejka napisz coś więcej jak jest w tym sanatoriun.Jak z wifi można będzie połączyć sie z internetem chociaż na chwilę :) Co ze sobą zabrać :roll: Będę wdzięczna za podpowiedzijadę po raz pierwszy i niewiem jak mam sie przygotować do tego wyjazdu.Mam 37 lat także jesteśmy w jednym wieku :D
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz

Napisze tak, wi-fi jest na pierwszym piętrze, bez problemu można było się połączyć. Ja zawsze łączyłam się w swoim pokoju i było spoko. Nie nudziliśmy się w ogóle chociaż jak ktoś wspomniał jest to dziura totalna. Ale jak było zgrane towarzystwo to nigdy się nie nudziło(można znaleźć opinie o pobycie na stronie szpitala). Były wyjazdy po zabiegach do Ciechocinka, Torunia czy też Inowrocław.Co wieczór potańcówki, palarnia na tarasie.Ja wybrałam ponownie Aleksandrów z uwagi na zabiegi i podejście rehabilitantów do pacjentów ( bo tak można nas nazwać). Co zabrać ze sobą?. Napisze tak, w tym czasie jak byłam nie było rewii mody co mi odpowiadało. Każdy chodził na luzie.Trzeba koniecznie zabrać ze sobą ręczniki...do użytku w pokoju jak i na basen, kąpiele w borowinie ( oczywiście jak ktoś ma je przepisane)...oczywiście pranie w ręku :lol: :lol: :lol: .
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz

Hejka dziękuję za odpowiedż na moje pytania.A skąd jesteś bo ja to z Legionowa koło Warszawy :lol:
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2013 18:08

Post autor: patrycja_19842 »

heja kasia 43 ;) powiedz mi proszę o której godzinie należy się zgłaszać? tez mam 3 listopad i sie zastanawiam nad tym faktem.... a mam do Aleksandrowa 250 km...boję się że dostanę jakiegoś "berecika" do pokoju..wtedy śpię na korytarzu :D
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja poprzednim razem byłam po 9.00. Ja będę jechać z okolic Janek i mogę kogoś zabrać ze sobą... ;) ;) ;)
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz

kasia43 pisze:Ja poprzednim razem byłam po 9.00. I dostałam pokój 3 osobowy ,,obskurny'', ale poprosiłam o zamianę i nie było problemu. Dostałam pokój 2-osobowy wyremontowany z czego pamiętam to był to numer 188. :lol: :lol: Sami faceci wokoła..... 8-) Ja będę jechać z okolic Janek i mogę kogoś zabrać ze sobą... ;) ;) ;)
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz

Czy to prawda że do pokoju dobieraja wiekowo.Bo zastanawiam się żeby nie dostać 60 latki.Mogłaby być też wporządku ale to może być ryzyko. :D Ja lubię pożniej kłaść się spać :lol: :lol: A napisz coś o jedzeniu.Nie musi być dużo oby było zjadliwe :)
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz

Owszem to prawda, że dobierają wiekowo. Co do jedzenia to naprawdę nie można narzekać. Jak coś to są sklepy :lol:. Cisza nocna jest od 22.00 :evil: . Ale da się żyć....oby było cicho w pokojach.. :mrgreen:
Zablokowany