Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stokrotka...
ja tak nie chce...byc tym próbowanym...w dodatku w towarzystwie.....nie nie ,jeśli już to w pojedynkę....
własnie też się zastanawiam dlaczego mnie nie chce....rzut beretem i cisza...
achhh
Pozdr
Szalony W.
OOO MAJ GOT...Cyt." dziecko ,a ile ty masz lat"...
wydaje mi się to za zbyt podstawne pytanie...w końcu czego nie robi się dla zdrowia....ducha...ciała-randka w ciemno...
Pozdr
Szalony W.
Szanowny Panie Wojtku,myślałam ze żart z przymrużeniem oka powinien być zrozumiany.Jeżeli Pan nie zrozumiał,to proszę mnie nie obrażać,bo nie ma żadnych podstaw do tego.Proszę nie oceniać mojego myślenia,bo co ja myślę,to tylko ja wiem.I mój tok był prawidłowy,a teraz jeszcze wiem,że nie należy żartować z niedojrzałymi ludźmi.
Szanowna Pani Felice
Po 1. nie obrażam-tylko stwierdzam fakt.
a po 2.Najpierw proszę sięgnąć do słownika wyrazów j. polskiego -ewentualnie wikipedia i zasięgnąć inf.nt.pedofilii.a oko... zawsze można pokolorować,
Pozdr
Szalony W.
P,s -bez odbioru