Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Selene.... jakże smutna wiadomość
Znałam Cię tylko z przestrzeni wirtualnej. Bardzo ceniłam Twoje rady na forum.
Odeszłaś tak nagle...i tylko żal... Wyrazy współczucia dla rodziny.
Szanowni Forumowicze
Pogrzeb ś.p. Mai odbędzie się w piątek o godzinie 11:15 na cmentarzu parafialnym przy ul. Nowina w Poznaniu.
Wcześniej o godzinie 10:30 Msza Święta w kościele Chrystusa Dobrego Pasterza tuż przy cmentarzu.
Dziękuję za wspomnienie o Selenie jakie tu wyraziliście.
Są wiadomości, na które się nie czeka..., chciałoby się, by nigdy nie nadeszły...
SELENE..., słów brak by opisać smutek, łzy płyną same...
Pozostajesz w sercach i pamięci przyjaciół...
Nasze-sanatorium.pl z mottem "z nami zawsze świeci słońce" pozostanie otwartą księgą, którą promykami wypełniałaś...
Nic nie napiszę .................................................................
Odeszłaś pomagć Tym z tamtej strony gdzie kolejki sa krótsze.
Miło Mi było Cię poznać -Rozmawiać
Żegnaj Siostro
[+]