Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja, na swoim składaczku, będąc w 2013 r. w Rawarze,objechałem całą przyrodniczo-historyczną trasę rowerową "Ku słońcu" tj. Grzybowo - Dźwiżyno - Dżonowo - NowyBorek Na zachód najdalej byłem w Mrzeżynie, na wschód - pod Gąskami (widziałem latarnię morską), na południe - Korzystno, Zieleniewo, Budzistowo, na północ - Borholm. Za Grzybowem tam gdzie po prawej stronie (od strony morza) jest parking, warto skorzystać z pięknej plaży. Czasu nie było za dużo pomiędzy zabiegami a posiłkami ale dałem radę. Na te trasy naprawdę nie potrzeba zaawansowanych technologii w budowie roweru. Naprawdę wystarczą koła 20". W tym roku zabieram "małego" do Polanicy Zdroju za dwa tygodnie. Mapki już mam tylko nie wiem jak będzie z czasem. Kto do Kołobrzegu wybiera się samochodem warto wziąć ze sobą puste 5l butelki po wodzie i napełnić ich solanką ze źródełka przy ul. Solnej przy bulwarach nad Parsentą, to gotowa zalewa do ogórków kiszonych. Nie trzeba jej gotować tylko dodać kopru i chrzanu i to wszystko. Pozdrawiam