Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry.
Na dzisiaj man numerek 27429. Jeżeli się nie załapię w 2017 r, gdyż, ponieważ numerki spadają słabo - neurologia to
pojadę w 2018 roku.
W międzyczasie chyba złożę wniosek z ZUS, może szybciej Pozdrawiam kolejkowiczów.
Witam wszystkich oczekujących.....dzisiaj otrzymałam z NFZ pismo z nadanym numerem .....okres oczekiwania 27 miesięcy a numer mam 86911.....Trochę poczekam...Nadmienię ,że skierowanie złożyłam w 18 sierpnia 2016...Pozdrawiam...
Na godzinę 14. wtorek mam numer 27030. Numerki u mnie - NEUROLOGIA spadają w zawrotnym tempie.
Spadło 302 numerki od wczoraj. - a to jeszcze nie koniec - do wieczora się zobaczy.
Jutro się odezwę.
Julinka, ja na dziś mam nieco powyżej 77tys. i też bardzo chciałabym końcówkę lata 2018, ale info z listu nfz mówi, że oczekiwanie 27 m-cy, więc wychodzi jesień. Mam jednak nadzieję, że jednak pojedziemy latem