Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W ubiegłym roku jeszcze takiego problemu nie było w styczniu na początek lutego rezerwowałam.
Aga a ta reszta? Nigdzie nie ma miejsc?Próbuj do MSWiA tam dyrektor zawsze jakąś rezerwę ma.
Zorzę zaliczyłam w zeszłym roku. Jeszcze świeżutka po generalnym remoncie . To taki hotel z zabiegami bardziej jak SPA , masaże , zabiegi na twarz , takie bardziej urodowe była chyba też borowina . Nie było siłowni a z basenu , sauny itp. było w pakiecie korzystanie w sanatorium Niwa to tak po drugiej stronie ulicy . Mało pokoi z balkonem i ograniczona ilość miejsc parkingowych ( dobrze zawczasu rezerwować ).Czyściutko , cieplutko , miła obsługa , jedzonko w miarę . Na odpoczynek spokojnie mogę polecić . Byłam z groupona więc cena dużo niższa niż na miejscu . A czy szukałaś na Travelista ?
Fajnie smuga ze napisałaś o Zorzy.W ubiegłym roku wysyłałam Rybeńkę na zwiady i mówiła to samo.Ja ich znalazłam na e-okazje noclegowe. Polecałam Adze właśnie ze względu na położenie i zniżkową możliwość korzystania z basenu w Niwie.Brak balkonu to zimą nie taka wielka niedogodność.Oby tylko udało się jej coś zarezerwować.
Ja byłam prywatnie w Verano w ubiegłym roku. podobało mi się. Czysto, ciepło, jedzenie dobre - duży wybór był, wszystko w bufecie szwedzkim. Zawsze się coś dla siebie znajdzie. Mieliśmy fajny pokój - w segmencie C. Taki dwuczęściowy. Część dzienna i sypialnia. Spało się bardzo dobrze. Jakieś tam zabiegi były w pakiecie, ale to mało ważne akurat. Mi podobał się basen. Nieduży, ale solankowy. Niestety, do kwietnia chyba w remoncie.
AgoC, jest siłownia w Verano. Nie znam się za bardzo, ale i nogi można było ćwiczyć i górne partie ciała też. Kilka elementów na pewno było. W tym samym pomieszczeniu, co salka gimnastyczna. Są też rowery i bieżnia.