Mozesz zostac tancerka serca mego,ja skosztuje Ciebie i bedzie nam jak w niebie. Zakochana para Jacek i Barbara heteśka pisze:I siedziałbyś tak bezczynnie nie dając sobie szansy na................... choćby jeden taniec![]()
Romanse w sanatoriach
Re: Romanse w sanatoriach
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Paru mezczyzn tez przestawisz haha......teśka pisze:I jeszcze litery przestawiam
Licze ze w Krynicy poznam kogos normalnego,podobnego do Ciebie.teśka pisze:I własnie. Najgorsze jest to, że faceci często boją się do mnie podejść i dopiero po poznaniu stwierdzają, że mogę być całkiem normalna. Nie dama z zadartym nosemA je jestem TYLKO NORMALNA
-
forumowicz
Tutaj nie chodzi o czytanie, tylko o poprawne pisanie, kobieto popracuj na swoją ortografią.monika pisze:Nie musisz czytac .... kazdy ma swoje zdanie .
Co do romansów , każdy sam siebie rozlicza w swoim sumieniu." Kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci w nią kamieniem".
Kobieta nie jest s..ą ,proszę nie obrażać kobiet na forum.Można cudownie spędzić czas niekoniecznie wdawać się" w romanse", razem potańczyć, chodzić na spacery czy wypić pyszną kawkę we dwoje , zrobić nawzajem sobie zdjęcia dla przyszłych wspomnień , czy to grzech ? To nie grzech.Oczywiście,ludzie samotni, jeszcze młodzi mają prawo szukać
-
forumowicz
monika pisze:JA UWARZAM ZE JAK SUKA NIEDA PIES NIEWEZMIE I A FACECI SA JAK SWINIE WSZEDZIE WEJDA.TO ZALERZY OD CHARAKTERU JAKI KTO MA .
Słownik ortograficzny kłania się!!! Brrrrrrrrrrrrrrrrr