Szlafrok
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 3 razy
Re: Szlafrok
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Raz że ułatwia to życie wszystkim,nie guzdrzemy się nie wiadomo ile,żeby na mokre ciało ponaciągać wszystko.
W sanatoriach do których jeździłam ten strój jest normą.W jednym nawet spotkałam się z ogłoszeniami,by na mokre zabiegi przychodzić w płaszczu kąpielowym.
Ponieważ szlafrok to poranny strój domowy być może pai w peniuarze tak to odebrała i włożyła na basen.
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Oddział NFZ: Śląski
-
forumowicz
Maryann pisze: 25 wrz 2017 12:51Tylko nie atłasowy dziewczyny... całkiem niedawno bo jeszcze dwa tygodnie temu , w trakcie gimnastyki w basenie po około 10 minutach wyłaniała się z drzwi prowadzących do innych urzadzeń hydro... BIAŁA DAMA... Atłasowy peniuar do ziemi, rękawy rozszerzane , hafty jakieś... i czerwony czepek na głowie (wszystkie wiemy że czepek to jest najseksowniejszy element garderoby na basenie, a w połączeniu z peniuarem to już jest hicior)... Widząc ją pierwszy raz wszyscy ryknęliśmy śmiechem...(wiem, wiem , że to nieładnie z naszej strony)...W kolejnych dniach po 10 minutach gimnastyki było hasło: "czas na białą damę"...Joni123 pisze: 25 wrz 2017 11:00 to to zaszalejmy może takim do rąk![]()
![]()
ciekawe co by mówili jakby się w takim atłasowym wyskoczyło![]()
to nie tylko nóżki byłoby widać
![]()
![]()
![]()
To ja ,,biała dama" Ktoś mnie wzywał ?
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
- serce62
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 paź 2016 20:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
Miriam...Miriam pisze: 25 wrz 2017 17:09Maryann pisze: 25 wrz 2017 12:51
Tylko nie atłasowy dziewczyny... całkiem niedawno bo jeszcze dwa tygodnie temu , w trakcie gimnastyki w basenie po około 10 minutach wyłaniała się z drzwi prowadzących do innych urzadzeń hydro... BIAŁA DAMA... Atłasowy peniuar do ziemi, rękawy rozszerzane , hafty jakieś... i czerwony czepek na głowie (wszystkie wiemy że czepek to jest najseksowniejszy element garderoby na basenie, a w połączeniu z peniuarem to już jest hicior)... Widząc ją pierwszy raz wszyscy ryknęliśmy śmiechem...(wiem, wiem , że to nieładnie z naszej strony)...W kolejnych dniach po 10 minutach gimnastyki było hasło: "czas na białą damę"...
To ja ,,biała dama" Ktoś mnie wzywał ?![]()
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
A jak sie zamoczy I przyklei tu I tam to dopiero bedzie sexi....o matko...mnie to juz sie chyba od chetnego udzieliloserce62 pisze: 25 wrz 2017 17:56 Ja tam zamiast szlafroczka wezmę płaszczyk przeciw deszczowy nie zamoczy się i bardziej sexi, pozdrawiam wszystkich z humorem
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Ot tak w temacie szlafroczka.
Sexi, że o rany! Szczególnie kapcie