Witajcie!. Tak bardzo ostatnio skupiłam się na "Opiniach" i Planowanym wyjeździe" , że ten wątek założony przez Agnieszkę zauważyłam dopiero dziś a on baarrrdzo mnie interesuje

Fajnie, że osoby korzystające z turnusów zebrały się w jedno miejsce. Z większością z Was miałam już przyjemność kontaktu i cieszę się, że moje opinie spowodowały Wasze zadowolenie. W tym roku bardzo chciałam pojechać do Kudowy na turnus w hotelu Adam, znam już upodobania Teri, Wieni czy Marioli i mam takie same preferencje, zapoznałam się z programem ale niestety u nich w tym roku turnus dopiero w listopadzie a to marny już czas. Jadę więc do Malwy do Ustronia od 12 maja ale jest to turnus wykupiony bezpośrednio w sanatorium a zdecydowanie zasmakowałam ostatnio w tych zorganizowanych

nie wiem więc jak będzie ale na pewno wszystko po opiszę

. Myślałam tez o ponownym wyjeździe do Zakopanego ale lubię też nowe miejsca choć sam Ustroń znam. Hyrny bez Bogny to to samo co turnus w Hyrnem z Sanvity - zadowolenie klientów kiepskie. Dobrze więc być po prostu z nią w kontakcie , gdybyście potrzebowały numeru to posiadam . Tymczasem wszystkim miłej niedzieli (choć zimna)życzę

.