Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
adam
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2011 12:33

Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Post autor: adam »

Wyjeżdżam 14-go marca do sanatorium Gracja , szukam towarzysza do pokoju
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Adamie, wpisz nowy temat na stronie : WYJEŻDZAM DO SANATORIUM...... poniważ tu się nikt nie odezwie. Pozdrawiam :)
jagoda63-63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 18:17

Post autor: jagoda63-63 »

Witam,mam być nową kuracjuszką owego sanatorium,chciałabym się dowiedzieć o której trzeba być aby dostać w miarę przyzwoity 2-osobowy pokój,czy można mieć swój czajnik i telewizor? Czy rzeczywiście diabeł jest taki straszny jak go opisują na forum.Jadę pierwszy raz 14.02.2011 i trochę się boję.
Moze ktoś odpisze na jagoda63-[email].pl.
Jakby czytali to współkuracjusze to pozdrawiam
maciekgrrrrr
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 21:30

Post autor: maciekgrrrrr »

Wiecie co czytam te wasze opinie i jestem w szoku.Wlasnie koncze turnus w Gracji i jestem bardzo zadowolony.Jedzenie w porzadku rechabilitantki super mozna sie posmiac i pogadac. Mozna wracac pozniej niz o 22 tylko trzeba zglosic ale z tym nie ma klopotu.Wiadomo to nie hotel 5 gwiazdkowy ale warunki sa moim zdaniem dobre.Ja na pewno bede chcial tu wrocic.Jezeli sie tu wybieracie nie czytajcie tych bzdur co tu pisza JA POLECAM NAPRAWDE FAJNE MIEJSCE
j46
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2011 12:22

Post autor: j46 »

Mam termin na 7 kwietnia a czytając niektóre opinie można mieć obawy.Jeśli ktoś z forumowiczów ma ten sam termin proszę się odezwać.
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2011 16:07

Post autor: kpk »

witaj jestem własnie na turnusie i jest fajnie tylko potrzeba dużo leków właśnie panuje grypa jelitowa 3/4 ludzi jest chorych dziś był sanepid i jest ciekawie .ciepło jest jak ubierzesz kurtke na besen w skarpetkach bo grzybek :evil: :twist trzymaj sie ed:
j46
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2011 12:22

Post autor: j46 »

Witaj kpk grzybki to ja nawet lubię ale nie na stopach :shock: Mam pytanie na jakie zabiegi mogę liczyć pod kątem stawów kolanowych .Jaki jest personel fizykoterapii i tak ogólnie ,jedzenie ,pokoje, kuracjusze. Co powinienem zabrać ze sobą i najlepiej o której się zgłosić do meldunku.Wiem że tego trochę dużo ale jestem kompletnie zielony w tym temacie ponieważ będzie to mój pierwszy raz w sanatorium.Jeśli nie zraziłem ciebie tym wywodem proszę odpowiedz i nie życzę ani grzybków ani kłopotów żołądkowych . :D
maciekgrrrrr
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

kpk widze ze sie dobrze bawisz :) no i dla ciebie :lol:
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2011 16:07

Post autor: kpk »

personel jest ok ja mam ine schorzenie więc niwiem
już jest po jelitówce bierz pokuj 416 jest właśnie po remącie
miłej zabawy :D
maciekgrrrrr
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

To fakt personel jak dla mnie byl super.Wszystkie pokoje sa w niezlym stanie patrzac na to co tu niektorzy pisza :lol:
ODPOWIEDZ