Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
graziag pisze: 09 lut 2018 17:16
Witam ponownie czy ktoś w tym terminie wybiera się do Ustronia ? Chętnie poznam osoby które chciały by zemna trochę po pisać i poznać się jeszcze przed wyjazdem żeby stres trochę zniknął bo to mój pierwszy taki wyjazd pozdrawiam
Witaj ja jade do Ustronia juz od 27 marca i bede tam do 17 kwietnia ale w sanatorium Rosomak.Tez jade po raz pierwszy mozemy pogadac jezeli bedziesz zainteresowana lub spotkac sie na miejscu pozdrawiam
Witam bardzo mi miło i chętnie pogadam jak juz się tam pojawię a skąd jedziesz do sanatorium ?
Witam. Nie byłam w sanatorium Daniel ale byłam 2 razy w Równicy i chętnie pojadę kolejny raz. Ustroń jest cudowny, można spacerować nad Wisłą, wypić pyszną kawę, zjeść dobre ciacho. Ale przede wszystkim są super zabiegi. Wiem, że właśnie do Równicy na zabiegi przychodzą kuracjusze z innych ośrodków . Zabiegi są tam rewelacyjne, polecam kriokomorę. A wieczorem zabiegi taneczne w Równicy, mówię serio, to też forma zabiegów. Pozdrawiam Beata
Bardzo dziękuję Beato za cenne informacje słyszałam juz o tej Równicy ze tam właśnie zabiegi są dobre mam nadzieje ze będę mogła to samo powiedzieć o Danielu A ta kiokomora to jest w ramach nfz czy odpłatnie?