Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Co niektórzy narzekają na wszystko ale ja jestem zadowolona jedyny minusie za kabinę prysznicowąą- nadaje się do wymiany kolacja trochę biednie ale Kiedy bym zjadła góra właśnie jem pysznego na ul.Fredry i powrót spacerkiem do Mewy
Witam :
Dzięki za poczatkowe opinie musze chyba jak mewa
Doleciec na balkon daleko nie ma z MSWiA chyba mnie nie pogonisz
To na tyle czekamy na dalszą relacje
:
Witajcie w skierowaniu lekarz napisał mi Kołobrzeg czekam cierpliwie jestem już pod nr. 740 i na razie żadnego przydziału może zapomnieli o mnie zazdroszczę wszystkim przebywającym życzę udanego pobytu pod każdym względem.
Zabiegi fajne i kończą się ok 14 więc popołudnia są wolne suszarka do włosów w łazience jest,deska do prasowania i suszarka na pranie na korytarzu a żelazko do wypożyczenia w recepcji Mewy 1.Dziś malują w MEWIE 2 korytarze i klatkę schodową- 3 panów- mają mopa i od razu myją za sobą A my krążymy do i z pokojów ale grzecznie robią miejsce i można przejść
berbla65 pisze: 12 sie 2019 17:32
Darku to są dwie jedynki w studio Na dworcu nie spotkałam ,,chętnych" miejscowych z kładki skorzystałam - Wasze wskazówki były bezcenne- dziękuję Już mewa mnie odwiedziła - siedziała na parapecie i nie przeszkadzało jej ,że jestem w pokoju Obiad dietetyczny bardzo smaczny Panie na stołówce bardzo miłe Spacer plażą a potem na molo zaliczony a kawa na 12 piętrze w Perłę Bałtyku tez - pogoda dopisuje
o to Pierwsze Ważne atrakcje ZALICZONE
Winda w Perle
Teraz -Verano lub San po kolacji