Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam apropo zabiegów to nawet nie licz że Ci pomogą kiedyś to były zabiegi lata 80 te 90 te po sanatorium byłeś jak młody bog a teraz to niestety obębnią Ci i tyle Pozdrawiam
No to współczuję Marku. Ale ja nie mowie że akurat tobie nie pomoga zabiegi .Może będziesz miał więcej szczęścia i lepiej dobrane zabiegi . Glowa do gory ,będzie dobrze
Uuu, no to Cię rozłożyło . Ale tak jest jak sobie prywatnie nie załatwisz to na nfz będziesz czekać prawie rok albotak i dłużej, tak jak ja teraz czekałam a ratować się trzeba żeby jakoś funkcjonować . Szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie, napełni Wasze serca spokojem i radością. Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka towarzyszy Wam przez całe Wasze życie, a szczere i najpiękniejsze Bożonarodzeniowe życzenia spełniają się w każdym momencie.