Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czyli co sentyment do miejsc które się widziało?Nie dziwie się ja mam to samo.Ale popatrzeć realnie masz większe szanse odwiedzić Polańczyk
poza wyjazdem sanatoryjnym.Masz chyba bliżej o jakieś 300-sta km. Ja niestety mam ponad 650 km.U mnie to jest dopiero wyprawa.
Są miejsca, które nas zachwycą i chętnie tam wracam a urok Polańczyka jest niepoważalny . Tam jest wszystko co lubię woda, góry i to dosłownie na wyciągnięcie ręki. Jeśli chodzi o odległość to faktycznie mam dużo bliżej do Polańczyka, ale natomiast nad nasze piękne morze- ja z kolei mam zdecydowanie dalej.
Smerfetkaa. Ale chwila szaleństwa i spontaniczny wyjazd nikomu nie zaszkodził.Czy ważna jest odległość żeby być w miejscu ukochanym?Ok ja nad morze mam bliżej i zdarzało mi się wyjazd na wariata a i do Polańczyka pojechałem zobaczyć jak zima wygląda.
Pewno masz rację, spontaniczne wyjazdy są fajne. A szczególnie zimą w górach jest pięknie, a ze świeżym śniegiem wręcz bajkowo .Niemniej jednak morze zimą też ma swój urok.
Wiekszość płatna w ok 150 -170 zl ale mozesz zobaczyc pod Atrium tam niema szlabanu i jest trochę miejsc postojowych przynajmniej tak było rok temu .Ja mialem miejsce przy Plonie 170 zl.
Zostało już tylko dwa dni do powitania Polańczyka i nadal nie ma chętnych na wyjazd w tym terminie. Mimo wszystko nie zrażam się i jadę. Mam nadzieję, że współlokatorka na turnus będzie sympatyczna. Na razie wielka niewiadoma trzeba czekać do piątku.