Polańczyk Plon 26.07.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Polańczyk Plon 26.07.2019

Post autor: szynszyl64 »

Czyli co sentyment do miejsc które się widziało?😊Nie dziwie się ja mam to samo.Ale popatrzeć realnie masz większe szanse odwiedzić Polańczyk
poza wyjazdem sanatoryjnym.Masz chyba bliżej o jakieś 300-sta km. Ja niestety mam ponad 650 km.U mnie to jest dopiero wyprawa.😊
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2017 00:14
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Smerfetkaa »

Są miejsca, które nas zachwycą i chętnie tam wracam a urok Polańczyka jest niepoważalny . Tam jest wszystko co lubię woda, góry i to dosłownie na wyciągnięcie ręki. Jeśli chodzi o odległość to faktycznie mam dużo bliżej do Polańczyka, ale natomiast nad nasze piękne morze- ja z kolei mam zdecydowanie dalej.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: szynszyl64 »

Smerfetkaa. Ale chwila szaleństwa i spontaniczny wyjazd nikomu nie zaszkodził.Czy ważna jest odległość żeby być w miejscu ukochanym?😊Ok ja nad morze mam bliżej i zdarzało mi się wyjazd na wariata a i do Polańczyka pojechałem zobaczyć jak zima wygląda.😉😊😊
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pewno masz rację🙂, spontaniczne wyjazdy są fajne. A szczególnie zimą w górach jest pięknie, a ze świeżym śniegiem wręcz bajkowo😊 .Niemniej jednak morze zimą też ma swój urok.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 9 razy

Post autor: p-siak »

Witajcie.Może znacie adres parkingu w przystępnej cenie na 3 tygodnie, w Polańczyku?
Dziękuję.
Awatar użytkownika
Jerzy Nowak
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2018 16:29
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Jerzy Nowak »

Wiekszość płatna w ok 150 -170 zl ale mozesz zobaczyc pod Atrium tam niema szlabanu i jest trochę miejsc postojowych przynajmniej tak było rok temu .Ja mialem miejsce przy Plonie 170 zl.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zostało już tylko dwa dni do powitania Polańczyka i nadal nie ma chętnych na wyjazd w tym terminie. Mimo wszystko nie zrażam się i jadę. Mam nadzieję, że współlokatorka na turnus będzie sympatyczna. Na razie wielka niewiadoma :oops: trzeba czekać do piątku.
ODPOWIEDZ