Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Daru tu masz rację z ta szarlotka do tej kawiarenki jest kawałek
Jak ktoś nie wie ...arka...dziś jest odpoczynek tak jak pisze Ula
Dziś plaża pogoda super musimy korzystać z pogody ktoś pytał o wiek
Nie zaglądam nikogo u w rejest ale są starsi i 50+ brak jest mężczyzn
Jak wiadomo potworzyły się już grupki i parki wiadomo o co chodź
To na tyle jest ok piszemy z Ula jak widzicie pytać się a napiszemy
Juz dziś pisałem że fajnie grają w Gryfie to na tyle narka cdn
beatricze pisze: 11 sie 2019 08:53
Jak sama nazwa wskazuje to przebywaja tam ludzie z MSWi A. A to nie jest już młodzież. Oni z sentymentu tam jeżdżą. Bo teraz nie ma już resortowych wczasów. Wiem średnia to 70+
Nazwa jest myląca moja znajoma nie miała nigdy nic wspólnego z resortem , który jest w nazwie , a dostała tam skierowanie , mając ok 50 lat .
Też zdarzało mi sie odwiedzić ten ośrodek w kawiarence i było sporo ludzi "miejscowych" w wieku duzo młodszym niż 70 lat ... widocznie trafiłaś na taki turnus
Bywałam w tej kawiarence jednego roku dość często Potwierdzam ,wtedy też było dużo ludzi " z miasta" ,dwa lata później otworzyli po remoncie Bałtyk no i Gryfowi się urwało jak tam wpadłam z sentymentu było kilkoro ludzi i wiek rzeczywiście 70+ .
Wczasów resortowych stricte już nie ma,ale resortowe ośrodki pozostały. W każdym z nich są nadal czynni zawodowo zarówno żołnierze jak i policjanci.Tyle tylko ,że znaczna część miejsc jest na umowy z NFZ.
Felice pisze: 11 sie 2019 19:50
Wczasów resortowych stricte już nie ma,ale resortowe ośrodki pozostały. W każdym z nich są nadal czynni zawodowo zarówno żołnierze jak i policjanci.Tyle tylko ,że znaczna część miejsc jest na umowy z NFZ.
Są też wg mojej orientacji tacy na emeryturze, co wynika z rozmów. NFZ ma pewnie jakąś pulę, bo ja tu dostałam z NFZ.
Dostałam też kiedyś w NIwie, a nic wspólnego z rolnictwem też nie mam. Niezbadane są ścieżki, jakimi NFZ chadza.
Przyglądam się Waszym relacjom jak i towarzyszącej dyskusji.
Być może lada dzień będę zachęcony do skorzystania z ofert tamtejszych sanatoriów bądź dokonać zwrotu bezwartościowego skierowania.
Nawijajcie zatem ku uciesze ludu ... To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...