NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Post autor: forumowicz »

Taki piękny temat i taka cisza? Już miłe kobietki znudziło się Wam pisanie o naszych kochanych mężczyznach? :( ;)
A chciałybyśmy otrzymywać od nich kwiaty ,komplementy ,upominki ... :lol: Oj niedobrze .By ten temat nie znikł z forum ,podzielę się swoim spostrzeżeniem z ostatnich dni ;) :)

Otóż nasi Panowie są często bardzo zapracowani ,ponieważ chcą spełniać się jako przywódcy tego pięknego stadka ,jakim jest rodzina,przez to zaniedbują swoje zdrowie ,coraz częściej pragną odpoczynku ,ale my kobietki wymagamy ,wymagamy i wymagamy :( .Zapewne nowych cacek ,jak zmiana mebli ,autka itp.
Są sami często ze swoimi przemyśleniami,pragnieniami ,troskami ,ponieważ to tylko my chcemy być słuchane , ponieważ jesteśmy tym pięknym ,ale słabszym porcelanowym naczynkiem nie słuchamy ich myśli ,marzeń,obaw,zmartwień.
Chcą seksu ,może nie codziennie ale systematycznie ,a my ciągle odmawiamy ,ponieważ to my, a nie oni jesteśmy zmęczone życiem :( :oops:
Chcą beztrosko wyjechać ,chociaż na parę dni z domu ,ale my przecież samych nie "wypuścimy" żeby nas przypadkiem natychmiast nie zdradzili.
Nie wyjeżdżamy same ,ponieważ ich też nie zostawimy samych, by broń Boże coś nie nabroili pod naszym wspólnym dachem . :lol: i co powiedzieliby sąsiedzi i rodzina :?:
Nie pozwalamy by ten nasz kochany mężczyzna poszedł do knajpki z kolegą czy przyjacielem ,bo to byłby już koniec świata :)

Jacy więc są nasi kochani Panowie pod naszymi rządami :?: :?: :?: :?: Jacy?
Może warto byśmy ich posłuchały ,zrozumiały ,zanim uczyni to ktoś za nas ktoś inny . :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, bardzo prowokacyjny tekst- w moim rozumieniu chciałaś sprowokować swoje koleżanki do dyskusji, najbardziej podobał mi się zwrot - pod naszymi rządami- a gdzie tu miejsce na partnerstwo, przecież na każdym kroku mówicie o emancypacji kobiet, najważniejsze moim zdaniem konkluzje z twojego tekstu to - jak zadbać o to by inne kobiety nie wysłuchiwały narzekań waszych partnerów tylko wy same, i wspólnie dochodzić do konsensusu , w przeciwnym razie wszystko gdzieś się rozmyje i rozpłynie. Uczucia nie pielęgnowane i podsycane z dwóch stron- po jakimś czasie wygasną bo albo ona ,albo on się tym znudzi albo zmęczy, i zacznie się rozglądać za tzw. bratnią duszą która ją zrozumie. Pozdrawiam serdecznie Andrzej
forumowicz

Witaj Andrzeju :) wnioski jak najbardziej słuszne ,a potem na pewno znajdzie się tę bratnią duszę... :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Znajdzie się bratnią duszę albo i nie i wpadnie się z deszczu pod rynnę - samo życie ale jakie może być piękne i ciekawe- zależy to tylko od nas samych, pozdrawiam ;) ;) ;)
forumowicz

Znajdzie się znajdzie ;) a jeśli z tej rynny poleci cieplutki pachnąy majem deszczyk to czemu nie.. ;) :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wszedłem pod rynnę a tu ani pachnący majowy deszcz nie pada, nic się nie dzieje i temat upada :lol: :lol: :lol:
forumowicz

.."jacy są ? gdzie są ?dzisiaj ,własnie teraz ?zdradzę Wam sekret tylko sza ..niektórzy pracują :( aż do niedzieli od godz 14 do póznych godzin wieczornych ,tacy właśnie są ,odpowiedzialni za nas ,za swoje rodziny ,czyli są super .
Kobietki ceńmy ich za to ,ponieważ są zasługują na ciepłe słowa. :) :) N nasze uwielbienie ;) :)
AnnaN
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 19:10
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: AnnaN »

Może zdradzisz mi jeszcze jeden sekret...gdzie takiego ( bo tylko jednego potrzebuję ) znaleźć? jakoś do tej pory szczęście się do mnie nie chciało uśmiechnąć. Może dane mi są tylko te chwile? może nie zasługuję na wieczność?
forumowicz

AnnaN pisze:Może zdradzisz mi jeszcze jeden sekret...gdzie takiego ( bo tylko jednego potrzebuję ) znaleźć? jakoś do tej pory szczęście się do mnie nie chciało uśmiechnąć. Może dane mi są tylko te chwile? może nie zasługuję na wieczność?
Witam AnnaN rozbawiłas mnie tym "tylko jednym" ,dlatego ,że szukasz tylko jednego ,to masz duże szanse ;) :lol: wyłuskać go z tłumu :) .Oj Anno są tacy mężczyżni ,są musisz się ze mną wybrać na poszukiwanko mam "lekką "rękę do swatania ;) :lol: pozdrawiam cieplutko
forumowicz

P.S a przecież bawiłaś niedawno w Krynicy Zdrój i nic :?: :?: :?: ;) :lol:
Zablokowany