Kamień Pomorski "CHROBRY"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Kamień Pomorski "CHROBRY"

Post autor: nusia »

Witam!
Jestem byłą już kuracjuszką "Chrobrego" i w pełni podzielam opinie państwa dotyczące sanatorium. Dorzucę kwiatek do ogródka z własnej obserwacji. Kuracjuszom, którzy, ze względu na połączenia pkp, zechcieli wyjechać dzień wcześniej z sanatorium polecono zapłacić dodatkowo za PUSTOSTAN! kwotę 35,00 zł. Przecież turnus był zapłacony w całości! Ponadto kuchnia tak ograniczyła wydawanie posiłków w ostatnim dniu, iż brakowało nakryć i posiłków dla osób pozostających do końca. Porażająca "oszczędność" na kuracjuszach. Cieszę się, iż nie tylko ja miałam negatywne odczucia dotyczące warunków bytowych, fatalnego menu, grzeczności części personelu, zalegającego kurzu i żenujących praktyk biura turystycznego K...a. Reasumując: nigdy więcej do "Chrobrego"!!!!!!!
Pozdrawiam i życzę lepszych odczuć kuracjuszom kierowanym do Kamienia.
nusia
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Chrobry Mieszko i Dabrowka to pod jednego wlasciciela podlega.Posilki sa okropne;nie slabe ale okropne.A biuro turystyczne Kaja zenada.,nigdy wiecej
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Byłam już w wielu sanatoriach i potwierdzam,że do Chrobrego nigdy nie pojadę :shock: Pozdrawiam kuracjuszki Chrobrego ;)
ODPOWIEDZ