Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Darku!
Owszem morze nad morzem jest ale,ale spacer bladym świtem po alejkach przy tych pięknych kwiatach to dopiero ...uczta
Ooo będzie niespodzianka, zmiana nowy pomysł na przyrodę i fajnie
Dziekuję Atino
..że mnie wspierasz
Mam nie potwierdzona informacje ,że z pokoju balkonu przez 20 dni będę podziwial ZMIANY
Na sławne Dywany
JUŻ zmieniono mi Imię -Bo okazało się ,że CZARUJĘ 2 Panie ,które mają wpływ na pokoje
Plus pozwoliłem sobie na przesłanie informacji ,że pojawię się ze swoim osprzętem
Nawet weryfikowały to z doktorem i
Zmieniono mi imię z Darek na Czaruś.. jest nawet SZANSA ,że na podstawie Papieru mogę lapać się na nasloneczniony Pokoj z tzw Klimą
co może być zbawienne
Jako ,że za niecały Turnus -Określenie z czasow realnego Socjalizmu
Rozpocznę rehabilitację w Szpitalu Uzdrowiskowym nr 1 w Ciechocinku pozwolę sobie podbić temat na czoło zapytań czy informacji
z zapytaniem
Kto ujawni sie i będzie przebywał w owym czasie w Ciechocinku
Posiadam 2 wstepne informacje ,że będę 2 Panie z forum
Może uda się zorganizować NIE ZOBOWIĄZUJACE spotkanie
Nasz Andrzej
Postanowił zrobić sobie URLOP od Forum
Jest w niekrępującym pokoju 2 osobowym -pierwszy tydzień -Był Sam -Obecnie ma do koptowanego ma Współ spacza
Zabiegi ma troszkę rozrzucone i troszke SPACERUJE.
Pogoda IDEALNA
Warunki -Super
Wyżywienie -Nie do przejedzenia
Zabiegi - DOBRANE
No to super, że wszystko u Jędrusia w porządeczku.
Niech odpoczywa, rehabilituje się i wycisza.
Przychodzi taki czas na każdego, że potrzebuje resetu.
Pozdrowionka dla Was
Nieraz POTRZEBA jest się wyłączyć ,aby nie dawać komus paliwa.
Niejednokrotnie ZASTANAWIAM się skoro jest Forum -NIKT nie przestrzega zasad są osoby ,które muszą innych nekać .
Fakt nie ktore informacje sa ubarwione ,ale po to jest forum ,aby życie było bardziej kolorowe.
Najwazniejsze ,ze "dziewiczy " teren Ciechocinka jest coraz bliżej nie ukrywam że juz nawet głośno nie informowalem w firmie o swoim urlopie
bo Mlodziez ma niezla beckę ze Mnie
Oni nawet obiecali ,ze ktokolwiek bedzie w poblizu to Mnie Odwiedza i pojdą z kontrolą do Ordynatora czy Pani Pielegniarki
Wg informacji Andrzeja nastąpuje kilka zmian kosmetycznych i Ciechocinek zaczyna juz Życ okresem wakacyjnym
Reset każdemu jest potrzebny co jakiś czas.
Ludźmi co o mnie myślą i jak mnie postrzegają to już dawno przestałam się przejmować.
Ci, którzy mają ochotę i przyjemność przebywania w moim towarzystwie to są, a ci którym ze mną nie po drodze po prostu odchodzą...
Takie jest życie...
Każdy nieraz potrzebuje resetu
ZWŁASZCZA podczas pobytu w Ciechocinku
A co do Ciechocinka to wg informacji Duzo może się zdarzyyć
Nie ukrywam ,że OBAWIAM się tylko jednego OGRANICZENIA Zabiegów tych z grupy wodnych
Dowiedzialem się też ,że od zeszłego roku w w/w Obiekcie nie wykonywany jest masaż Klasyczny i Mocno ograniczone sa Wodne zabiegi
Nigy WSZYSCY mają ustalone 54 na Turnus -jednak Zabiegi zaczynają Być zastępowane GIMNASTYKAMI czy spacerami