Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Cieszy to, że w każdym meczu trener może sięgać po innych zawodników a drużyna nie traci na wartości.
A najlepsi jeszcze w odwodzie .
Dziękuję, do zobaczenia w niedzielę.
Dzień Dobry
Zajmuję miejsce w pierwszym rzędzie....
Za chwilkę zaczynamy mecz...wiem ze nie będziecie oglądać bo działki ,weekend i Dzień Matki do mnie przyjdą po meczu więc mogę spokojnie oglądać.........
Miłego świętowania...i oby nam siatkarze zrobili prezent wygrywając ze Słowenią...
Dzień dobry Kibice .
Nie będzie mi dane obejrzeć meczu w całości, chyba że tam będzie tv.
Mam proszony obiad, fundowały dzieci
Życzę powodzenia Polakom, bo Slovenia trudnym przeciwnikiem jest
Życzę miłego oglądania i oczekiwania na zwycięstwo Polskich Siatkarzy
Dzień dobry
Ja oglądam z całą rodzinką, dzieci przyjechały i też są fanami siatkówki więc kibicujemy wspólnie, choć niestety dwa pierwsze sety przegrane do 20 i do 21 to mamy nadzieję że teraz zła passa się odwróci. Pozdrawiam wszystkich kibiców
Witam serdecznie
No tego meczu już nie wygramy...nie ma na co liczyć...bardzo słaba gra naszych zawodników...widać rezygnację u naszych zawodników...
ale ciągle wygrywać nie można bo to by było nudne
Bardzo ciężko będzie dzisiaj wygrać. Słowenia ma dzień, grają twardo, równo niemal bezbłędnie.
Skład ten sam od ładnych kilku lat, ciekawe co będzie gdy wszyscy im się na sportową emeryturę wybiorą
Ale my gramy dziś jakoś tak bezbarwnie, ciężko się to ogląda.