Bardzo dziękuję
Polańczyk Plon 18.08.2024
-
Juras075
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2021 23:14
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Polańczyk Plon 18.08.2024
Wtam .Szczegolowe informacje znajdziesz w moich poprzednich postach .W razie bardziej konkretnych pytań postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości .Anna123 pisze: 03 sie 2024 21:21 Witam na forum. Jadę do Polańczyka od 18.08. To mój pierwszy tego typu wyjazd, więc korzystając z obecności na forum osób które już były mam kilka pytań:
- czy jest możliwość wyprania ubrań (pralnia?), bo jednak 3-tygodnie to trochę czasu....
- czy ktoś korzystał z Flexibus-a, Trasa Katowice-Polanczyk? Opinie ma nienajlepsze, kilkugodzinne spóźnienia itp. A z drugiej strony czy na miejscu przyda się samochód, skoro jest gdzie wyjść na spacer, a zabiegi zajmują kilka godzin,
- czy w soboty zabiegi też są przewidziane,
Pozdrawiam, Anna
-
Mark1
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2020 12:05
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Polańczyk Plon 18.08.2024
Dam Ci znać jak będę na miejscu co tam w trawie piszczyAnna123 pisze: 03 sie 2024 21:21 Witam na forum. Jadę do Polańczyka od 18.08. To mój pierwszy tego typu wyjazd, więc korzystając z obecności na forum osób które już były mam kilka pytań:
- czy jest możliwość wyprania ubrań (pralnia?), bo jednak 3-tygodnie to trochę czasu....
- czy ktoś korzystał z Flexibus-a, Trasa Katowice-Polanczyk? Opinie ma nienajlepsze, kilkugodzinne spóźnienia itp. A z drugiej strony czy na miejscu przyda się samochód, skoro jest gdzie wyjść na spacer, a zabiegi zajmują kilka godzin,
- czy w soboty zabiegi też są przewidziane,
Pozdrawiam, Anna
Osobiście wybrałem samochód ,na publiczny transport nie ma co liczyć, nawet pani w recepcji podczas rozmowy telefonicznej stwierdziła ,że po sezonie -czyt. od września to jest tam dramat...
-
Mark1
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2020 12:05
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 7 razy