Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ala dziękujemy, że fatygowałaś się na dworzec, ale gdy byś do mnie zadzwoniła, to bym razem z Tobą przywitał Gienię, a przed dworcem byłem już od 14.30.
Pozdrawiam
Dodam jeszcze informację, że w Verano nikt nie dzwoni do pokojów przed 22.00 i nikt na wejściu nie sprawdza, czy jesteś gościem komercyjnym, czy kuracjuszem i oczywiście nie ma wizyt pielęgniarki o 22.00.
Ponieważ jest to hotel wejście jest otwarte całą noc, ale nie dla pijanych w sztok.
GIENIA pisze: 27 sty 2025 20:00
Chyba Ewaszko chodzi o zalegalizowane związki
jak byłam w ubiegłym roku i pytałam czy dadzą wspólną dwójkę jak przyjdę z koleżanka to usłyszałam że raczej tak. Zawsze miałam u nich jedynkę ale po remoncie z jedynkami w verano problem (chociaż wydaje mi się że nie do przeskoczenia) więc trzeba zabrać kogoś ze sobą.
Chodziło mi oczywiście o przyjazd na NFZ bo prywatnie to raczej bez łaski
Ciri też przed remontem miałem jedynkę, ale teraz nie ma szans, chyba, że nie będzie ktoś miał nogi, albo przywiezie ze sobą aparat tlenowy do oddychania. Tak mi powiedziano na recepcji i pani dodała, że jest tak dlatego, że mają bardzo dużo gości.
Witaj Zbigniew.Bede w Kolobrzegu pod koniec kwietnia ale w Perle .Musze przyjechac dzien wczesniej bo mam ponad 9 godzin drogi i bede dopiero
na 17. Czy moze cos wiesz o pokojach 2 osobowych w tym obiekcie ? Czy jest szansa zeby dostac taki jak jade sama i chyba nikogo nie namowie
po drodze do wspolnego mieszkania Bardzo Ci dziekuje za jakakolwiek opowiedz
Pozdrawiam i zycze dobrego wypocznku .Dzieki za relacje z pobytu
Z tego co wiem z forum, to w Perle Bałtyku też jest segregacja i pary małżeńskie mają pierszeństwo w otrzymaniu dwójki, ale jak będziesz dzień wcześniej, to próbuj, może się udać.