Krynica Zdrój od 18 września

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica Zdrój od 18 września

Post autor: forumowicz »

my jedziemy! MIX MAX ale nie z Lublina
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Kruszynko1958. witaj,jeśli jeszcze nie znalazałaś środka transportu proponuję busa z Lublina do Zakopanego. Przesiadka w Tarnowie lub w Nowym Sączu -nawet lepiej. szczegóły jesli będziesz zainteresowana prześlę na pocztę prywatną. często korzystam z tego przwoźnika na trasie Tarnów - Lublin, jest OK :). PKS Lublin rzeczywiscie zawiesił swoje kursy, jest tylko nocny z Lublina do Zakopanego. pozdrawiam i życzę miłego pobytu w Krynicy. Krynica jest super, bywam tam czasem weekendowo :)
forumowicz

Witaj Irenko 0404 <jestem dalej w trakcie szukania połączenia, trudna sprawa z Lublina :( a nie jadę swoim autem :( z pewnych wzgledów.Napisałam na PW bardzo Tobie dziekuję za odzew :)
Serdeczne pozdrowionka :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kruszynko - temat 18 wrzesień już chyba nie aktualny, spróbuj z nową, "przyszłościową" datą, może jeszcze
ktoś planuje wyjazd do Krynicy najbliższych dniach.
O połączeniach w Twoim nowym temacie "na każdy temat" :).
forumowicz

Dzi ,bardzo dziękuję jestem naprawdę bardzo :oops: tym ,że tyle osób poruszyłam .Mogę obiecać ,że jesli będę w stanie komus poradzić uczynię to z prawdziwą przyjemnością .
Bardzo dziekuję.
ODPOWIEDZ