Być może ten turnus będzie inny czego Ci życzę, bo wtedy będziesz miał szansę fajnie się pobawić.
miłość i sex sanatoryjny!
Re: miłość i sex sanatoryjny!
Być może ten turnus będzie inny czego Ci życzę, bo wtedy będziesz miał szansę fajnie się pobawić.
Nie wiem jak jest tam w obecnej chwili, ale wydaje mi się, że najlepiej zabawisz się jednak w Zdrojowej. Do Lukasa też zajrzyj skoro był jeszcze w budowie, ale żadnych cudów tam nie ma. Raz mieliśmy tańce na zewnątrz w ogródku, ale skończyło się tym, że jakiś skretyniały gość hotelowy wylał z okna wodę na sprzęt grającego i więcej nie chciał ryzykować
Jeśli chodzi o terminy to mieliśmy je tylko raz w tygodniu w piątki, ale możesz przecież sam się dowiedzieć - wystarczy tylko podejść do recepcji...
pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Gdzie- kiedy?
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Pobuszuj po form to znajdziesz kilka osób
Pozdrawiam
Selene
-
Pysotrzmiel 45
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 lut 2012 16:03
Alice nie kombinujAlice pisze:Niektórym ludzikom to się chyba w główkach pomieszało.Kto chce uprawiać sex wcale nie musi jeździć do sanatorium,a kto go będzie chciał tam uprawiać zawsze znajdzie sposób i okazję.Nie róbmy jednak z tych miejsc domów publicznych opisując różne głupoty,czasem po prostu wyssane z palca.To głównie według mnie źle świadczy o tych co gadają.
Mnie nie obchodzi co inni robią w sanatorium,bo to nie moja sprawa,tylko ich i po co sobie na tym strzępić język.Moralności innych nikt nie zmieni,a przykucie żony ,czy męża łańcuchem do kaloryfera tez chyba nic nie da.
Jeśli mogę dorzucić kilka słów o potańcówkach w Świeradowie ( mój pobyt wrzesień 2011) to polecam Magnolię I i Magnolię II. Dość dobry duet grający i śpiewający. Muzyka w niezłym brzmieniu. Lokal przytulny, kameralny, z miłą obsługą, choć dużo Niemców. Odnośnie Zdrojowej (jak dla mnie oczywiście) beznadziejny grajek z beznadziejnym głosem, muzyką smętna, monotonną po prostu "bez życia". Poza tym wielka sala z tłumem ludzi. Ale oczywiście każdy z nas ma inny gust, inne oczekiwania i każdy z nas dokona swojego wyboru.
Pozdrawiam ciepło.
Kasia
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]
Witaj! W Busku jest dużo miejsc gdzie można się bawić i tak w parku zdrojowym Wiktoria ale tam najczęściej chodzi się z własnym towarzystwem gra zespół ukraiński,Belwederska przy Marconim,Słowacki,Rafał,wojskowe sanatorium a przed tym sanatorium chyba Zdrojowa się nazywa tez tańce no i sławetny Włókniarz masz do wyboru.Gorąco polecam Wiktorię dobra muzyka/chyba że nie o taniec chodzipp7 pisze:A gdzie w Busku Zdrój można się dobrze zabawić i potańczyć?
Masz fajnie,że jedziesz do Buska przyjemności.Coś jeszcze chcesz wiedzieć pytaj.Pozdrawiam