Czerniawa Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marianek76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2013 20:20
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Czerniawa Zdrój

Post autor: marianek76 »

Witam !!! Ja byłem w tym sanatorium na przełomie Września i Października jeśli ktoś potrzebuje jakichkolwiek informacji to proszę dzwonić 662 063 387 służę wiedzą i opinią. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
wija78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 12:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: wija78 »

Witaj marianek76. Czy w wolnej chwili moglbys napisac cos wiecej na temat tego sanatorium? Jakie tam sa warunki bytowe, pokoje, obsluga,jedzenie,zabiegi? Czy w poblizu jest jakis sklep? Wiem ze podales nr tel ale nie chce zawracac ci glowy,roznie to bywa. Ja wybieram sie tam juz za 3 tyg. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
marianek76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

info do Wija78 dzwoń śmiało, za dużo tego aby opisywać, wydaje mi się że podczas rozmowy więcej wytłumaczę niż pisząc.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj marianek76 :) witam Cię serdecznie :) Może jednak napisał byś na tym forum swoją opinie na temat Twojego pobytu.Mamy super dział o opiniach na temat różnych sanatoriów i przyszli kuracjusze tu szukają informacji.Raz napisane a ilu ludków może poczytać ;)
marianek76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Telefon jest podany i każdy kto ma ochotę dowiedzieć się coś o tym sanatorium może dzwonić, dzwoniąc pytasz o konkretne rzeczy które Cię interesują a pisząc zawsze jest coś niedopowiedziane i kolejny raz trzeba pisać i pisać i tak w nieskończoność, nie mam na to czasu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Szkoda,bo może ktoś nie ma na telefony :?: :?: Jak ja pojadę to na pewno opiszę :!: :!: ,bo w tym celu wchodzimy na to forum aby pomóc innym :) przynajmniej uspokoić ,że sanatoria nie gryzą i jest zawsze,no prawie :roll: fajnie :lol: :lol: Sami też przecież tu szukamy jakiś wiadomości.Ja dzięki forum znalazłam sobie dowóz i koleżankę :D
Awatar użytkownika
wija78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 12:14
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: wija78 »

Witam. :D Chciałbym bardzo podziękować mariankowi76 za wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania na temat pobytu itd w sanatorium Czerniawa Zdrój, ja wybieram się tam już za parę dni. Rozmawialiśmy prawie godzinę przez tel i naprawdę bardzo mi pomógł. Opisał szczegółowo wszystko.... od A do Z. Więc czasem warto zadzwonić i z kimś pogadać bezpośrednio aby dowiedzieć się czegoś więcej i nie tylko..... Jest tel podany więc trzeba spróbować a marianek76 to bardzo spoko gościu :D Dziękuje i pozdrawiam :) :) :)
volt4g63
Na forum od: 24 lis 2013 13:20
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: volt4g63 »

Witam. Jadę tam 28.11.2013 zobaczymy jak będzie, jak wrócę napisze swoją opinię. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. PS. Może tym razem mnie nie wyrzucą (...)
lm13
Na forum od: 25 lis 2013 13:53

Post autor: lm13 »

Witam,
mam skierowanie do Czerniawy Zdroju na styczeń 2014r ( z ZUS-u). Bardzo proszę o aktualne informacje jakie warunki są w tym sanatorium. Czy nadal w łazienkach tak śmierdzi z kanalizacji jak było to opisywane wyżej. Ilu osobowe są pokoje? Czy w pokojach jest lodówka, czajnik. Jak jest z zabiegami ( kriokomora, basen). Czy są dla osób ze skierowaniem z ZUS pokoje jedynki ?
Dziękuje za wszystkie informacje.
wandzia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2012 15:57
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wandzia »

Witam :) Dzwoniłam do Czerniawy i powiedziano mi,że z zus-u nie można rezerwować pokoi -przydzielają sami. :)
ODPOWIEDZ