Oj chyba nie jest to zgodne z prawdą (chyba że w tym akurat ośrodku) .Ja wybrałam sobie pokójtruciciell pisze:Pewnie wszędzie robią to inaczej, ale podobno listy kto z kim, w jakim pokoju, są już przygotowane wcześniej. Tak mówiła osoba odpowiedzialna za zakwaterowanie w poprzednim sanatorium , ale czy to prawda nie mam pojęcia.
Poddębickie Centrum Zdrowia
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
Ty tu sobie z nas nie dworuj
Co do wyjść, to raczej normalnie, jak w każdym sanatorium. Z rozmowy wywnioskowałam, że są przyjaźni (mimo sporego niezorientowania w szczegółach mojej rozmówczyni, ale o wszystko chciała się dopytać i odpowiedzieć mi później) i traktują to jako sanatorium a nie oddział szpitalny. Tak więc spokojnie, z pozytywnym nastawieniem i uśmiechem na twarzy, a wszystko będzie dobrze. Przecież mamy się tam kurować a nie denerwować.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Staż sanatoryjny: 15
-
tobi00000
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 maja 2013 15:02
- Staż sanatoryjny: 3
Jestem po rozmowie z baardzo miłą Panią w Naszym ośrodku
1. Parking niestrzeżony, bezpłatny
2. Wszyscy jesteśmy JUŻ przydzieleni do konkretnych pokoi, dobrani jesteśmy wiekowo. Pani powiedziała, że są pokoje 2-3 osobowe i 3 pokoje 1 os. Jeśli ktos bardzo chce mieć 1 osobowy pokój, to musi być bardzo wcześnie, bo tu obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy
3. Posiłki jemy w 2 turach, nie wszyscy naraz. Jeśli komuś będzie brakowało jedzenia, moźna dokupić sobie dodatkowe porcje.
4. Jeśli ktoś nie dostanie od lekarza zlecenia na basen, można sobie indywidualnie wykupić.
5. Jesli chodzi o wyposażenie pokoju to są szafki, łóżka
6. Przepustkę można dostać
7. Po przyjeździe idziemy do rejestracji, następnie na badanie do lekarza i na oddział rehab, żeby rozpisali nam zabiegi które zlecił lekarz.
8. Pytałam o dowód ubezpieczenia (bo taki trzeba mieć) Pani niestety nie wiedziała jak to jest. A inna Pani do której dała mi numer, wogóle nie odbiera. Będę jeszcze próbować
To tyle
-
truciciell
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2013 19:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
Czyli znając moje szczęście nie mam co sie spieszyc bo i tak "jedynki" nie dostanę
Pozdrawiam.
-
truciciell
- Kuracjusz

-
tobi00000
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 maja 2013 15:02
- Staż sanatoryjny: 3
-
jaroslaw79
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 24 cze 2013 10:59
- Staż sanatoryjny: 0
-
truciciell
- Kuracjusz

Witam.jaroslaw79 pisze:Witam.Dostałem skierowanie do senatorium w Poddębicach na 28.06.2013r.Czy może ktoś z Tomaszowa Mazowieckiego się tam wybiera?
Też jadę w tym terminie z Tomaszowa.