http://www.youtube.com/watch?v=KrHq4TgBFcA
TVP1 Alkohol w sanatoriach
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: TVP1 Alkohol w sanatoriach
http://www.youtube.com/watch?v=KrHq4TgBFcA
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 20 razy
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Z tym podbijaniem to prawda ,ale nie wiesz jak jest z lekarzami w sanatorium ,dają co uważają za stosowne a później nie zawsze wychodzi kuracjuszowi to na zdrowie więc dla świętego spokoju podbijają kartę .A jak pójdziesz prosić o zmianę to dostaniesz zabieg o 16:45 i np.mokra biegiem na kolację lecisz ( ja tak miałam po zmianie zabiegu)MARIOLA69 pisze:a ja byłam i widziałam na własne duze oczy ..i powiem wam ze bylam dwa razy i na tych dwoch turnusach mieli byc wydaleni
za piciea w Iwoniczu to juz było przegiecie pili i szli tak sie pokazac ..Niektorzy nie maja poczucia wartosci
![]()
wiec tez wiem ze picie jest w senatorium .bo co niektorzy maja tupet do tego stopnia zeby podbic sobie karte z zabiegami
a wogole nie korzystac z nich
Meduzie zasłonić oczy,wlać do buzki kieliszek wódeczki maluśki.
Nastepnie soczku,dwie kostki lodu,co by do zamiany w kamien nie miała powodu
Aha jeszcze potrzasnąc głowka niech sie wymiesza,potem za rączke i chyżo na ł.....
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Nigdy z soczkiem wódki nie mieszam(o ile w ogóle dam się na nią namówić ) naleweczka z księżycówki najlepszaelvis-- pisze:Przepis na meduze![]()
Meduzie zasłonić oczy,wlać do buzki kieliszek wódeczki maluśki.
Nastepnie soczku,dwie kostki lodu,co by do zamiany w kamien nie miała powodu![]()
Aha jeszcze potrzasnąc głowka niech sie wymiesza,potem za rączke i chyżo na ł.....