bóle stawów barkowych i kolan
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: bóle stawów barkowych i kolan
A może sam się zainteresuj co ma wpływ na odbudowę chrząstki stawowej, bo raczej steryd tego nie odbuduje, ani żaden NLPZ. Ciekawy wpływ na stawy ma glukozamina, chondroityna , kolagen, keratyna rozpuszczalna w wodzie,wyciąg z omułka zielonowargowego, hakorośl rozesłana, nafta oczyszczona - petroleum D5 i mumio. Poczytaj o każdej z tych rzeczy na przynajmniej dwudziestu adresach netowych i dobierz sobie. Mi pozostało około 2-3% tego chrupania co miałem i zero bólu. Po czym, nie wiem. Stosowałem i stosuje w/w rzecz jasna nie wszystkie na raz.xzibi pisze:Wizyta u ortopedy mówię , że napitala mnie kręgosłup ledźwiowy, piersiowy lewe kolano i tu pokaz jak mi chrupie i że łokcie też a zwłaszcza lewy a on na to " cudotwórcą panie to ja nie jestem" i po wizycie.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
Medimedi pisze:A chociaż młody był ?principiante pisze:dziś w stolycy zabuliłam 2 stówy za przyjemność z ortopedą
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Kręgosłup mnie już bolał w łonie matki, także miałem czas na łykanie różnych suplementów ale czas szybciej niestety płynie.Zbigniew- I pisze:A może sam się zainteresuj co ma wpływ na odbudowę chrząstki stawowej, bo raczej steryd tego nie odbuduje, ani żaden NLPZ. Ciekawy wpływ na stawy ma glukozamina, chondroityna , kolagen, keratyna rozpuszczalna w wodzie,wyciąg z omułka zielonowargowego, hakorośl rozesłana, nafta oczyszczona - petroleum D5 i mumio. Poczytaj o każdej z tych rzeczy na przynajmniej dwudziestu adresach netowych i dobierz sobie. Mi pozostało około 2-3% tego chrupania co miałem i zero bólu. Po czym, nie wiem. Stosowałem i stosuje w/w rzecz jasna nie wszystkie na raz.xzibi pisze:Wizyta u ortopedy mówię , że napitala mnie kręgosłup ledźwiowy, piersiowy lewe kolano i tu pokaz jak mi chrupie i że łokcie też a zwłaszcza lewy a on na to " cudotwórcą panie to ja nie jestem" i po wizycie.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Parę lat temu coś brałam ale nie pamiętam co to było. W każdym razie bardzo mi ulżyło przy bólach stawów biodrowych
-
forumowicz
Ja już za tydzień wjadę z receptą do Ciebie na te Twoje stawy