kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: stada-52 »

No i wykrakałam!zaglądam do przeglądarki a tu NAŁĘCZÓW od 27.03-17.04.Bardziej liczyłam na Ciechocinek ale na wniosku napisałam "teren nizinny" no i mam nizinny ! któryś raz z kolei Nałęczów :mrgreen:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

stada Nałęczów piękny :) szkoda tylko że powtarzalne miejsce ,no cóż tak to już jest z tym NFZ.
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oczywiscie Atino-Nałęczów jest piękny i znany mi doskonale.Pocieszam się tylko,że ominie mnie stres jaki mam zawsze przed daleką podróżą.Szkoda tylko,że termin wypadł mi w poście -bo ja bardzo lubię tańczyć :) Okres oczekiwania wyniósł u mnie 18 m-cy od ostatniego wyjazdu,profil -kardiologia,czyli wszystko w normie.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

U mnie dziś 2780 już coraz bliżej, kto jeszcze zaczyna myślec o walizkach ? :lol: Myślałam że Stada-52 jeszcze chwilę poczeka ale Ona zebrała się expresem :D Pozdrawiam te siedzące już na szpileczkach :) i tych bardziej stabilnych też :) :lol:
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosiu,mając taki numerek też chyba siedzisz na szpileczkach?jak to mówią"niezbadane są wyroki boskie i sądu rejonowego" :o .Taką minę miałam dzisiaj! a można wiedzieć jaki masz profil leczenia?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

Górne i dolne drogi oddechowe. Naprzemiennie raz tak raz tak ale jestem z nizin i jeżdżę albo nad morze albo w góry :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam czy ktoś ma wiedzę na temat:Czy lubelski NFZ przychylił się do prośby z ważnym uzasadnieniem np, o póżniejszy wyjazd niż ten zaproponowany ?
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

stada-52 pisze:No i wykrakałam!zaglądam do przeglądarki a tu NAŁĘCZÓW od 27.03-17.04.Bardziej liczyłam na Ciechocinek ale na wniosku napisałam "teren nizinny" no i mam nizinny ! któryś raz z kolei Nałęczów :mrgreen:
I nie ma mocnych nie zamienią :?:
Ciechocinek ..też nizinny.. :roll:
Próbowałaś zamienić ,czy już się poddałaś :?:
Pozdrawiam Bunia
U mnie numerki spadają :)
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bunia skarbie dzięki za podpowiedz,a można tak?Wcześniej wspomniałam o tych wyrokach i coś w tym jest.Tak sobie siedzę i myślę,myślę i liczę i jak by nie patrzył tak de w tyle!Biorę NAŁĘCZÓW :( Stara jestem-to po pierwsze,po drugie-blisko,po trzecie-marzę o tym basenie,po czwarte-dobry dla mnie klimat,po piąte-zawsze w Nałęczowie spotykam ... i.t.d.,i.t.d.Natomiast CIECHOCINEK mam zamiar zaliczyć latkiem,tam nawet człowiek samotny nie może się nudzić :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Stada-52 lubię ludzi którzy tak myślą jak Ty pozytywnie :) umiesz dostrzec dobre strony !
Ale NFZ lubelski mógłby kolejnym razem zmienić Tobie klimat :lol: masz rzut beretem do Nałęczowa. Pozdrawiam
Zablokowany