WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: ludwik45 »

Milusińska nastaw się pozytywnie napewno będzie fajnie ja też nieraz miałam mieszane uczucia ale jak zajechałam to nie zwracałam uwagi na niedociągnięcia bo inaczej popsułabym sobie pobyt a ważne są dobre zabiegi i zmiana klimatu wierzę że będziesz zadowolona pozdrawiam (Jola)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jolu! :kwiat:
:kwiat: Dziękuję Ci za podtrzymanie na duchu. Jadę do Dusznik i już nic nie kombinuję. Nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Musi być super i tego się trzymam. Pozdrawiam :D
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Na pewno będzie fajnie, pogoda będzie Ci dopisywać to i humory będą. A poza tym przyjmiesz całą serię fajnych zabiegów i wrócisz jak nowo narodzona.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06

Post autor: emi13214 »

Rozpoczynam oczekiwanie. 36442 numer w kolejce, 17 miesięcy do wyjazdu ( lipiec 2015r) Teraz pozostaje mieć nadzieję dożyc do tego czasu.
I witam w gronie wielkopolskich oczekiwaczy!!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

emi13214 pisze:Rozpoczynam oczekiwanie. 36442 numer w kolejce, 17 miesięcy do wyjazdu ( lipiec 2015r) Teraz pozostaje mieć nadzieję dożyc do tego czasu.
I witam w gronie wielkopolskich oczekiwaczy!!!!!
Gratulacje! No, jak dostaniesz w lipcu to lepiej nie mogłabyś sobie życzyć. I jeszcze do tego fajne miejsce :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Może lepiej trafisz z uzdrowiskiem niż ja. Życzę Ci tego!
A więc odliczaj. Ja też startowałam z tego samego miejsca. Pozdrawiam :D :D :D
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37

Post autor: kristi »

Witam też mam nowy numerek 35135. pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Na stronie naszego NFZ pojawił się dziś komunikat:

Szanowni Państwo,

wychodząc naprzeciw oczekiwaniom i potrzebom naszych ubezpieczonych – zwiększamy dostęp dla pacjentów do informacji o leczeniu uzdrowiskowym. Od dnia 10 marca br., pracownicy Działu Leczenia Uzdrowiskowego WOW NFZ mieszczącego się przy ul. Grunwaldzkiej 158 w Poznaniu, przyjmują zainteresowanych pacjentów codziennie (od poniedziałku do piątku) w godzinach 8.00 -16.00.

Biuro Prasowe WOW NFZ
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 32 razy
Podziękowano: 47 razy

Post autor: ewasz »

WOW ale macie świetną wiadomość - super, bo do mojego to nawet dodzwonić się nie mogę. Miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Milusinska!Mialam taka sama sytuacje w ubieglym roku .Dostalam Rabke ktorej bardzo nie chcialam ze wzgledu na niemile wspomnienia z pobytu .Dzwonilam do NFZ i tez nic sie nie dalo zrobic wiec ze spokojem przyjelam co mi dali.Jechalam tam jak na stracenie a nie do uzdrowiska i co sie okazalo? :) To byl moj najlepszy pobyt w sanatorium.Towarzystwo bylo super zabiegi tez fajne .Wybawilam sie za wszystkie czasy.Glowa do gory napewno bedzie dobrze.Pozdrawiam :kwiat:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: AleksandraWroclaw »

milusinska pisze:Jolu! :kwiat:
:kwiat: Dziękuję Ci za podtrzymanie na duchu. Jadę do Dusznik i już nic nie kombinuję. Nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Musi być super i tego się trzymam. Pozdrawiam :D

Kotlina Kłodzka zachwyca swoim urokiem.....okolica przepiekna, w sasiedztwie same kurorty....
Takze nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Tak trzymać, nie ma jak to optymizm ! Pozdrawiam
ODPOWIEDZ