W Koniakowie i Koninie [ obrazek zewnętrzny ]margot pisze:Zamawiał w Koniakowie![]()
![]()
długi weekend majowy!?
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: długi weekend majowy!?
medi pisze:Zabierzcie mnie ze sobą ,tak się złożyło że jeszcze tam akurat nie byłamSloneczko pisze:Margota moze byśmy odwiedziły te bazary w Krakowie....tam mnie jeszcze nie było
i jak sam dobiera????? [ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ]
![]()
![]()
![]()
Ostatnio z uporem maniaka podróżuję w drugą stronę
![]()
![]()
![]()
A stringi też chętnie zakupię najchętniej w komplecie z górą .Mam nadzieję że brafitting nie jest obcy Maxowi ,bo sama jakoś nie potrafię dobrać
![]()
![]()
![]()
![]()
polecam konsultantki Triumphu, La Perli, Charell i Provocateur ....tylko ta ostatnia kosztuje krocie i trzeba leciec co najmniej do Londynu , ostatecznie w Paryzu tez na pewno dobiorą wlasciwy,
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Na obsługę w Westfield-zie nigdy nie narzekałam na obsługe , więc poradzimy sobie
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

akurat ta marka mi nie lezy, zawsze proponuje sprawdzone przeze mnie marki a jestem bardzo wymagajaca bo dobry biustonosz to podstawa , chociaz dopiero po 40 zaczelam nosic a teraz niejedna 30 mojego zazdrosci.margot pisze:polecam konsultantki Triumphu, La Perli, Charell i Provocateur ....tylko ta ostatnia kosztuje krocie i trzeba leciec co najmniej do Londynu , ostatecznie w Paryzu tez na pewno dobiorą wlasciwy,
Na obsługę w Westfield-zie nigdy nie narzekałam na obsługe , więc poradzimy sobie
Nie ma jak to dobre geny
- margot
- W naszej pamięci

-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

margot pisze:To widzę , że stawiamy na to samo tylko ja ciut wcześniejpozwoliłam sobie na takie drobiazgi
to witam w jednym clubie
- margot
- W naszej pamięci