Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też mam taką nadzieję. , bo NFZ uparcie mnie tam wysyła i od ostatniego razu , a był to mój trzeci pobyt sanatoryjny tamże, bardzo polubiłam Krynicę . Nie mam co prawda porównania, bo w żadnym innym uzdrowisku nie byłam, ale zobaczymy w tym roku
Byłam pierwszy raz w Krynicy i jestem zachwycona. Jest gdzie spacerować, ciekawa okolica do zwiedzania. Do tego sporo lokali z muzyką a ja uwielbiam tańczyć.
Netwoman będę teraz 6 raz i nie jestem z tego powodu happy , ale korzystam z tej imprezowni nie korzystając z imprez ale z zabiegów ktore mogę sobie wybrać a nie ,,łapać " co ktoś mi łaskawie zleci