Szczawnica Budowlani 18.06.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
karmel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 13:51
Staż sanatoryjny: 0

Re: Szczawnica Budowlani 18.06.14

Post autor: karmel »

Dzuewczyny jak wy o robicie ze macie rezerwacje pokoju?
;((
Awatar użytkownika
RenataKce82
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 17:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: RenataKce82 »

Karmel ja jade prywatnie więc mam rezerwacje pokoju, a jak ktoś jedzie na skierowanie to chyba nie może wcześniej rezerwować pokoju, tak przynajmniej było w Julii jak bylam w marcu.
karmel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 13:51
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: karmel »

Domnuemam ze 82 to twoj rocznik. Bylas wtefybw pokoju 2 os? Jestes mloda a mualas w pokoju osobe w zblizonym wieku?
Prywatnie czyli nie z zusu/krusu/pefron?
Awatar użytkownika
RenataKce82
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 17:08
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: RenataKce82 »

tak 82 to mój rocznik. byłąm w pokoju dwu osobowym z osobą o 10 lat starszą , poznaną za pośrednictwem tego forum, byłam tam najmłodsza.Jechałam wtedy pierwszy raz miałam niezłego stracha ale na miejcu okaząło się ze nie potrzebnie. Towarzystwo było super, ośrodek też, pogoda róznież czego chceć wiecej. W marcu byłam w NFZ-u a teraz jade prywatnie, bo strasznie mi sie Szczawnica spodobała, i uznałam ze zrobię sobie takie dwa w jednym i wakacje i coś dla kręgosłupa.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: goośka71 »

Renia jedziesz prywatnie ale nie wiem czy umieszczą Cię w części hotelowej czy sanatoryjnej.
Jeśli sanatoryjnej (myślę, że tak będzie) to dostaniesz jedynkę fajniejszą od mojej bo z widokiem na Szczawnicę (super).
Ja mam widok na skarpę porośniętą krzakami :( - trudno , to jest cena, którą płacę za swoją prywatność.
Zresztą w pokojach przebywamy rzadko więc nie narzekam.
Twoja jedynka komfortem nie będzie się różnić od mojej - tak samo tv, łóżko, malutka łazienka + 2 szklanki, talerzyk, czajnik, sztućce.
Wycieczek mnóstwo, jeśli nie Szewczyk Travel , który jest tu codziennie z ofertą , to p.Jola , która nam urozmaica życie :D
Jedzenie spoko , komercyjni - bogaty szwedzki stół , my (nfz) troszkę słabszy szwedzki - ale też nie ma co narzekać bo jedzenie bardzo smaczne.
Disco prawie codziennie , ale wiadomo , od piątku do niedzieli najbardziej aktywnie a wtedy są tłumy z okolicznych uzdrowisk i dzisiaj było sporo młodych ludzi
Zabiegi do południa , o 13.30 obiad i robisz co dusza zapragnie.
Nikt nie sprawdza czy leżysz o 22 w łóżku , a jeśli masz ochotę wrócić później (myślę, że max.24) to zgłaszasz to na recepcji
Uważam, że ten ośrodek jest zaje......... i dlatego jestem tu drugi raz i myślę, że następne skierowanie również bedzie poparte prośbą o powrót właśnie tutaj :D
Mam nadzieję,że satysfakcjonuje Cię moja odpowiedź.
Jak coś pominęłam to pytaj

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aha , ręczniki są - to miłe dla mnie zaskoczenie bo jeszcze 2 lata temu nie było
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Gosiu Może wypatrzysz coś w tych krzaczkach na skarpie. Ja byłem kilka lat temu w Hutniku i rzeczywiście Szczawnica jest chyba piękniejsza niż Krynica Zdrój szczególnie latem.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jan19557 pisze:Gosiu Może wypatrzysz coś w tych krzaczkach na skarpie. Ja byłem kilka lat temu w Hutniku i rzeczywiście Szczawnica jest chyba piękniejsza niż Krynica Zdrój szczególnie latem.
Jan masz 100% racji jak chodzi o Szczawnicę.
Jak już wcześniej pisałam , tu nawet największe marudy znajdą zajęcie.
W krzaczkach wypatrzyć można owszem np. ciekawe okazy ptaków , których na co dzień w mieście na pewno nie zobaczę :)
Lato jest ale wieczory bardzo zimne i nie da się długo siedzieć na powietrzu
Dzięki za podziękowania :D :D :D :D :D (masełko maslane :D ) :D

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

jan19557 pisze:Gosiu Może wypatrzysz coś w tych krzaczkach na skarpie. Ja byłem kilka lat temu w Hutniku i rzeczywiście Szczawnica jest chyba piękniejsza niż Krynica Zdrój szczególnie latem.
Napisz cos o Hutniku :?: Jade tam 3 lipca.Mam zarezerwowana jedynke .ale moze podpowiesz jak one sa tam usytuowane,Czy sa od poludniowej strony z balkonami :?: Na ktorych pietrach najlepiej mieszkac :?: Podpowiec cos chetnie wyslucham :)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Jan Ty jestes moj ziomek to musisz mi zdac relacje z pobytu w Hutniku :lol: Pisz wszystko co wiesz warunki,jedzonko (chodz jedzonko niekoniecznie bo mam zamiar schudnac troszke) ;)
ODPOWIEDZ