Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernie nudny, a życie totalną porażką Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka
Basiu czyli jednym słowem seks w sanatorium pomógł Ci wejść w tysiaka
losmiel jest takie powiedzenie cyt.'' jak spaść z konia, to już lepszego jak się ma '' niby o gustach i poglądach się nie dyskutuje, ale np. dziadka i ojca to już mam (nikogo nie chcę obrazić to jest moje osobiste zdanie).......czytając wszystkie posty myślę że każdy niech sobie robi to na co ma ochotę z kim chce, gdzie chce i jak chce - w końcu raz się żyje, i też nie uważam żeby się w jakiś sposób ograniczać czyli prawda i mit obalony
losmiel pisze:Z moich obserwacji jasno wyniko,że tylka 10% w sanatorium się bzyko,a reszta by chcioła lecz nie moża, lub nimo partnera
Ja tam nie narzekam,zawsze jak przyjeżdżam do sanatorium to w pokoju już na mnie czeka.... .Zupełnie przystojny i dość inteligentny....więc nie przepędzam.Bo to i seksu trochę i porozmawiać można a i jeszcze czasem na deptaku pokaże się ze mną
losmiel pisze:Z moich obserwacji jasno wyniko,że tylka 10% w sanatorium się bzyko,a reszta by chcioła lecz nie moża, lub nimo partnera
Ja tam nie narzekam,zawsze jak przyjeżdżam do sanatorium to w pokoju już na mnie czeka.... .Zupełnie przystojny i dość inteligentny....więc nie przepędzam.Bo to i seksu trochę i porozmawiać można a i jeszcze czasem na deptaku pokaże się ze mną