Rymanów Zdrój od 15.09.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2014 19:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Rymanów Zdrój od 15.09.14

Post autor: Agniecha »

Witaj Bożenko!! Żeby nie wyszło, że ja tylko lubię spać ;) Codziennie wstaję o 6, więc wykorzystuję każdy wolny dzień żeby wstać później. Tak, zamierzam mieć telewizor!!! Zaczynają się seriale, to w wieczory, zakładam nie nudne ;) w razie czego będzie co robić!! A Ty tak niekoniecznie z tym tv? pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: zyrafa48 »

Witaj,
żeby nie było. że ja jakiś nadgorliwym pracusiem jestem. Co to to nie, po prostu tak mam, że budzę się wcześnie i od razu wstaję. Nie lubię długo leżeć w łóżku, bardzo nie lubię. Od tego leżenia zaczyna mnie boleć głowa. Oczywiście nie zawsze tak jest (zmęczenie, choroba...). Tak już jest, że niektórzy ludzie są aktywni rano inni wieczorem np mój mąż (nocny marek).
No tak telewizor - nie chciałabym mieć telewizora w pokoju. Będę broniła się przed telewizorem jak tylko się da. Chciałabym wykorzystać wolny czas w sanatorium na kontakty z ludźmi, rozmowy, wieczorem powygłupiać się na parkiecie (tancerka ze mnie żadna) i jak najwięcej czasu spędzać na świeżym powietrzu. Tak bym chciała i tak w tamtym roku miałam. Jak będzie teraz...zobaczymy. Pozdrawiam cieplutko Bożena
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Dziewczyny tam każdego wieczora z wyjątkiem poniedziałku były tańce więc o TV wieczorami możecie zapomnieć ale oglądać powtórki następnego dnia.
wdamek
Na forum od: 19 sie 2014 18:53
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: wdamek »

Rymanów Zdrój od 15.09.14. wyjeżdżam samochodem z okolic Bielska-Białej
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Bożenko!!! Najważniejsze, żeby nasze oczekiwania się spełniły. Ja tak jak Ty chciałbym skorzystać ze wszystkiego i z tv na dokładkę tez. :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej, hej,
i tak trzymaj! (znowu muszę to napisać). Piję poranna kawę, obżeram się czekoladkami, przeczytałam Twój post i zaczynam się zastanawiać jakie są moje oczekiwania odnośnie wyjazdu. Oczywiście poprawa zdrowia, kondycji, poznanie nowych ludzi. Chciałabym też popracować nad swoją sylwetką, mięśniami. Miałam w tym roku operację i byłam przez dłuższy czas unieruchomiona. W zasadzie w tym roku bardzo mało się "ruszałam". Kolejna sprawa to wędrówki no i tańce. Swoje urodziny (26.09) chciałabym spędzić w Bieszczadach, może zdobędę Tarnicę. No tak, miło planować, ale ja jeszcze nie mam transportu! No i to pakowanie, zgroza. I tym optymistycznym akcentem...kończę, czas zbierać się do pracy. Pa, Pa
p.s. Agnieszko palisz? (papierosy oczywiście)
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wdamku w którym sanatorium będziesz? Lubisz wędrówki po górach? Pozdrawiam Bożena
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz

Cześć !!! Nie palę, ale też nie jestem ,,agresywna" w stosunku do palaczy, bo kiedyś nim byłam i jestem wyrozumiała :) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Tam i tak na terenie budynku nie wolno palić, tylko przed wejściem głównym lub na tarasie, więc nie będziecie miały z tym problemu.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam,
żeby była jasność nie paliłam, nie palę i palić nie będę. Też nie mam nic przeciwko palaczom, ale notorycznie nie znoszę dymu papierosowego, nawet zapachu (a niestety węch mam dobry).
Do wyjazdu zostały dwa tygodnie. Zaczyna się gorący okres - żeby pozwolić sobie na tak długi urlop muszę wykonać pracę miesięczną w dwa tygodnie (a pracuję w dwóch firmach).
Zaczynasz już myśleć o tym co weźmiesz ze sobą?
Pozdrawiam cieplutko Bożena
ODPOWIEDZ